Хороскоп 19 януари: 4 зодии ще са затрупани от проблеми

Хороскоп 19 януари: 4 зодии ще са затрупани от проблеми 4 зодии ще са затрупани от проблеми. Негативна е тенденцията за обществена дейност в четвъртък за Овните, а налице са всички условия за успешен ден за Девите. Вижте какво ви очаква и вас!
ОВЕН
Негативна е тенденцията за обществена дейност в четвъртък за Овните. Тя се изразява в прибързаност, когато трябва да вземете решение или да действате по даден въпрос и ще допускате грешки. Въздържайте се от конфронтация в семейството. Обективно преценявайте проблемите.

ТЕЛЕЦ
Телците са предприемчиви днес, а интересите им разностранни. Имате известни предимства като позиция за действия, но лесно можете да ги проиграете, ако не проявите тактичност. Склонни сте към неблагоразумни постъпки в стремежа си на всяка цена да постигнете печалба.

БЛИЗНАЦИ
Много от вас днес ще действат безцеремонно, съзнавайки моментната си сила и възможности, но това ще бъде грешна тактика. Никой не може да ви отнеме личните притежания и умения. Често ви пренебрегват, но знайте, че владеете положението. Действайте неочаквано!

РАК
Раци, в четвъртък не прибързвайте в нито едно свое действие, всяка прибързана работа води до неуспех. Сега не можете да изпреварите събитията и по-добре не опитвайте, защото ефектът ще бъде обратен. Неприятелите ви ще имат възможност за мощна изява. Бъдете тактични.

ЛЪВ
Вашата предприемчивост е само теоретична днес. Вероятно не всички ще се класират под такова определение, но традиционното ви благородство ще повлияе отрицателно върху ви. Контактите ще изиграят важна роля при вас, ще настъпи промяна в професионално отношение.

ДЕВА
Налице са всички условия за успешен ден. Без затруднения ще се справите с професионалните си задачи днес. Енергичността, с която се характеризират Девите, има и обратна страна. Възможно е да провали намеренията ви. Вътрешно напрежение ще парализира действията ви.

ВЕЗНИ
Четвъртък е великолепен ден за вас и ще постигнете успех във всичко, с което решите да се заемете. При някои от вас възможностите сега са необикновено големи. Защитени сте от интриги и други непочтени действия. Не поемайте повече ангажименти, отколкото можете да изпълните.

СКОРПИОН
Благородството ви няма да остане скрито за околните и по всяка вероятност някой ще се възползва от него днес. Сега сте освободени психически и активността ви е висока. Четвъртък създава добри възможности за парични печалби и мнозина ще ги осъществяват. Шансът ви е изразителен.

СТРЕЛЕЦ
Днес ще бъдете затрупани от работа, но това не бива да ви плаши, защото сте енергични хора. Успехите ви са сигурни и дори може да очаквате положителна промяна в службата. При някои тя ще настъпи вследствие на проведен разговор с шефа ви. Добър ден за подписване на договори и споразумения, както успешно ще вземете и изпитите си.

КОЗИРОГ
Козирози, в четвъртък не бива да се гневите или да проявявате лекомислие, защото ще пропилеете идеални възможности за осъществяване на стремежите си. Съществуват стари проблеми, по които не сте успели да направите нищо съществено. Имате възможност да промените нещата. Вложете умението си да анализирате и ще стигнете до правилните решения днес.

ВОДОЛЕЙ
Много добър четвъртък с изразителни възможности за Водолеите. Не си отвличайте вниманието с дребни дела, пазете дори и малките придобивки, които сте си извоювали. Всички ваши действия ще бъдат успешни и ефективни днес. Денят носи лични и любовни успехи. Денят е печеливш за онези, които се вслушат в съвета на приятели.

РИБИ
Пътуването е единственото нещо, което е за препоръчване днес, защото ще останете неудовлетворени от развитието на делата си. Вместо печалби ще реализирате загуби. Едно от най-добрите ви постижения е свързано с професията ви, вероятно ще ви повишат заплатата. Разговорите в такава посока са наложителни, но деликатно изложете исканията си. Възможности за сделки се откриват при хората, заети в сферата на имотния пазар.
19.01.2017, 08:13 часа
1087 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha