Готови ли сте за шеги и закачки? Секс игри за разкрепостени /18+/

Готови ли сте за шеги и закачки? Секс игри за разкрепостени /18+/ Ако си падате по игричките, ги включете и в леглото. Условието обаче е да играете по правилата и да пробвате късмета си. Може пък и да спечелите големия джакпот. Секс игрите за разкрепостени любовчии от сорта на суинг, аналингуст, петинг или пък разнообразяването на сексуалния живот с организирането на тройка, или пък влизането в роли, изпълнявайки сюжета на романтичен филм или порно сцена, са част от добре известните и практикувани сексуални развлечения. Но какво ще кажете за нещо по-просто, забавно и в същото време възбуждащо.
 
Похотливи зарчета
Любовни зарчета - те са предназначени за момента на любовната игра и имат за цел да ви предразположат и подготвят за продължението на вечерта. Посланията на тези зарчета са по-романтични и нежни. На едното зарче са изписани действия - целуване, милване, докосване, гъделичкане, смучене и т.н., а на другото е обозначено мястото - устни, зърна, шия и прочие. Хвърлете няколко пъти зарчетата, изпълнете комбинациите и когато вече сте се разгорещили преминете към... секс зарчетата. Секс зарчетата са на същия принцип като любовните зарчета с тази разлика, че са посочени различни секс пози и места, където да ги практикувате. Можете да използвате и обикновени зарчета, но преди това върху лист хартия напишете числата от 2 до 12, както и срещу всяко - действие или поза. Изпробвалите тази игричка жени споделят, че това е идеален начин да получат това, което по принцип рядко получават и е средство да насочат мъжете към това, което харесват в сексуално отношение. Така че експериментирайте с половинката си и се насладете на сексуалните изживявания.
 
Секс рулетка
Спомняте ли си тази сравнително невинна детска игра, при която група приятели от двата пола се събират в кръг, седнали на земята, а в средата поставят бутилка. Един от компанията завърта пръв бутилката и човекът, която тя сочи, се предполага да бъде целунат по устните от този, който е завъртял бутилката. Следващият, който завърта бутилката, е този, който е бил целунат и така нататък. Е, защото не изиграете тази игричка, но вече като възрастни. Изпийте една бутилка вино за повдигане на настроението и я сложете в средата на кръга. А целувката по устните можете да я замените за целувка с език, целувка по врата, а защо не и нещо по-разгорещяващо, включително и секс на екс. Може да играете и по други правила. Вземете голям лист хартия, така че широчината му да бъде по-голяма от дължината на бутилката. Нарисувайте кръг и го разчертайте на секции като нарязана торта. Във всяка секция напишете някакви действия (стриптийз, френска целувка или "партньорът избира"). Играта се играе по двойки и, когато завъртите бутилката, изпълнявате това, което ви се е паднало като действие, но върху половинката си.
 
Гол покер
Ако не можете да играете покер, е още по-добре! Така ще направите играта далеч по интересна и ще бъдете желан играч и за следващите игри на гол покер. Правилата са прости - когато губите, сваляте част от облеклото си.
 
Часовникът тиктака
Това обаче съвсем не означава, че трябва да сте припряни в секса. Даже напротив, колкото по-бавно, толкова по-добре. Става дума за секс таймер (пясъчен часовник, който е разграфен и показва с какъв мъж си имате работа в зависимост от това колко издръжлив е в леглото - жребец, расов кон, плейбой, средно добър любовник, незадоволителен или направо отчайващ случай). Въпросът колко трае перфектният секс е надълго и нашироко разискван, но всеобщото мнение на учените еq че 13 минути са напълно достатъчни. Но реално необходимото време, за да се почувствате и вие, и партньорът ви сексуално задоволени, е строго индивидуално. Няма значение дали сексът трае 2, 20 или 220 минути, щом той ви доставя удоволствие.
19.01.2017, 12:55 часа
6222 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha