От последните минути: Верижна катастрофа затапи възлово кръстовище във Враца

От последните минути: Верижна катастрофа затапи възлово кръстовище във Враца Катастрофа е станала преди минути на едно от най-овижените кръстовища във Враца - това на бул.“Демокрация“ и ул.“Екзарх Йосиф“, видя репортер на BulNews.bg.
Пътното произшествие е било между четири коли. До пътния инцидент се е стигнало след като на повреден автомобил, който е бил теглен от друг по възловия булевард „Демокрация“, се заключил воланът.
Очевидците на случилото се обясниха, че единият от двата автомобила направил рязка маневра по заснежения път, която е предизвикала сблъсък между други две превозни средства. „Фиат“ ударил странично бус с марка „Фолксваген“. При инцидента няма пострадали, а са нанесени само материални щети.
Автомобилите са преместени в една от лентите на пътя, за да не затрудняват движението на кръстовището.  На мястото има екип на полицията, които установяват точната причина за катастрофата. Участниците в катастрофата отказаха да коментират какво е довело до сблъсъка и кой точно е виновен за инцидента.
20.01.2017, 12:33 часа
11724 2
Коментари

toko

28.05.2017, 18:30 часа
ФИАТА е с "интересен" номер??????? А да чуеме кой до е карал

путио маринкин

28.05.2017, 18:30 часа
ей съдрани капути майка ви дееба в ушите!кой ви даде книжки да му еба майката у путката объсана!ще ви скопим с 1 топка ей нещастници рак да ви спари по мъдете и дробовете пичи грип ще ви умори!ще ви взривим с тротил ей негодници хаха!живи ще ви пърлим на керемида!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha