Виждали ли сте този човек? Полицията го издирва за кражба във Враца /снимка/

Виждали ли сте този човек? Полицията го издирва за кражба във Враца /снимка/ В социалните мрежи се разпространява снимка на мъж, извършил нагла кражба посред бял ден във Враца. Местен жител споделил лицето на бандит, задигнал телефона на жена му, докато пазарувала, научи BulNews.bg
Случката се е разиграла днес сутринта в магазин за хранителни стоки на площад „Левски“. Клиентка оставила мобилния си телефон на касата, докато прибирала покупките си и плащала на продавачката. През това време до нея на опашката застанал около 60-годишен слаб мъж, който незабелязано свил апарата.
След като прибрала продуктите си, клиентката си тръгнала. Секунди след като излязла се сетила за телефона и се върнала отново в магазина. Мъжът обаче вече бил отпрашил и никой не знаел какво точно е станало.
Касиерката веднага предложила да изгледат записите от охранителните камери, за да разберат къде е изчезнал мобилният апарат. На видеото ясно се вижда как възрастният мъж се огледал и ловко прибрал телефона на нищо неподозиращата жена.
Потърпевшата веднага подала жалба в полицията, а в момента униформените работят по случая. 
20.01.2017, 14:58 часа
12459 2
Коментари

do toko

28.05.2017, 18:30 часа
Тили бе ерчо ще ме биеш. Освен да си биеш ..... друго не можеш да биеш.

toko

28.05.2017, 18:30 часа
Пич,не се ебавай.защото ще те бия на почивки...,ако можеш ПОМОГНИ.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha