Брутално убийство! 16-годишен закла мъж от Врачанско /обновена/

Брутално убийство! 16-годишен закла мъж от Врачанско /обновена/ Жестока трагедия се е разиграла във Врачанско снощи, научи BulNews.bg. Мъж е бил брутално убит от непълнолетно момче, съобщават от полицията.
Кървавият екшън е станал малко преди полунощ в белослатинското село Попица. Група авери се били събрали на запой в дома на 57-годишен местен жител с инициали М.М., известен като Мечо, в ромската махала. След солидно количество питиета, между домакина и 16-годишния му гост Пламен М. възникнал скандал, който прераснал във физическа саморазправа. Двамата започнали здраво да се млатят, но изведнъж тийнейджърът извадил нож. Непълнолетният се нахвърлил върху опонента си и го клал както животно преди някой да се намеси. Фатален за Мечо се оказал удар в сърцето, след който той престанал да дава признаци на живот.
Сигналът за жестоката драма е получен в полицията чак днес по обяд. Ченгетата предприели незабавно разследване и задържали хлапака. Той е задържан в ареста, като предстои да му бъдат повдигнати обвинения.
Тялото на жестоко убития мъж е закарано във врачанската болница за аутопсия.
Криминалисти все още правят огледи на мястото, където се е разиграла жестоката сцена. Свидетели разказват, че само преди седмица убитият се върнал от гурбет в Гърция и често засядал в местна кръчма от тогава, черпейки приятелите си наред. Възможно е скандалът между двамата роми да е заради пари.
Работата по случая ще бъде поета от Окръжен следствен отдел-Враца.
20.01.2017, 16:21 часа
23138 1
Коментари

ссс

28.05.2017, 18:30 часа
е и ?!?! 10 години от които ще лежи 5 или 6 и после ще заколя някой от нас и пак 5 години и така ...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha