Граждани посрещат ген. Радев с протест пред президентството

Граждани посрещат ген. Радев с протест пред президентството Недоволни граждани готвят протести срещу новоизбрания президент Румен Радев още преди да е влязъл на „Дондуков” 2.
Пред президентството ще се съберат недоволни от евентуална промяна на българската политика спрямо Русия.  Те ще отправят апел към властите да подкрепят Украйна за спирането на военните действия от страна на Русия.
При засилени мерки за сигурност ще се проведе и церемонията по встъпване в длъжност на новоизбрания български президент. Всички на площад "Александър Невски" ще минават през задължителна проверка.
Ще се влиза през два пункта – единият на ул. „Георги Раковски“, а вторият при южния вход на катедралния храм. На събитието няма да се допускат нетрезви или неадекватни хора.
Забранено е внасянето на оръжия, обемисти багажи или предмети, както и фойерверки. Въвеждат се и промени в движението.
21.01.2017, 14:41 часа
7668 2
Коментари

платен трол- пълна комедия

28.05.2017, 18:30 часа
Словесната диария на хейтъра по долу предизвиква лека усмивка и познатата горчилка от мръсотиите на червените наглеци! А иначе многословното съчинение сякаш е писано от петокласник, с дадена му задача да опише лошите от "Междузвездни войни"! Простотия, лошия стил и повтаряни до втръсване тъпотии! Но това е нивото, това са опорните точки! Елементарно до болка!

румен стоянов

28.05.2017, 18:30 часа
Приятели, Питам...: - Кой български политик, социолог, политолог или идиот е Против Атлантическата политика на Новия американски Президент...??? Обзалагам се, че НИТО ЕДИН...!!! (освен шопарите на Сорос и гербероидите, но само ако така рече Бай Хой…)… Но евро-, америко- и нашите соросоиди и гербероидите са особен вид мръсници… Те са образовани, но тъпи, те са богати, но бедни духом… Те са хамелеони, но не артистични, а страхливи, подли и нагли… Ще ги срещнете като политолози, социолози, екстрасенси, професионални протестъри, звездобройци, цяло стадо подли политически екскраменти, но всички те, и винаги, са много Нагли Дебили… В омаскаряването на Президентите Д.Тръмп и Р.Радев те винаги прилагат принципа от вица за “Заьо-Баоьо”: – “Защо заьо-баьо е с шапка, пропаганден “бой”…, защо заьо-баьо е без шапка, пак пропаганден “бой”…” До сега соросоидните-дебили…: - Не познаха избора “брекзит” на британците. - Не познаха избора “Д. Тръмп” на американците - Не познаха избора “Р.Радев” на българите - Не познаха за провала на КриСталинка - Не познаха провала и наказанието на Ренци от италианците - Не познаха и победата на Путин в Алепо и провала на Обамчо пред Мосул… Обаче… ПАК НИ ЛЪЖАТ…: - “Фашисткия преврат от февруари 2014г. в Украйна е Законен…” - “Президента Тръмп и Р.Радев са комунисти и назначени от Злия Путин…” А най-лесно ще ги познаете по това, че и в увод и заключение все припяват…: - “Един е Бай Хой, и няма друг Бай Хой, освен Бай Хой…” САМО ИДИОТ МОЖЕ ДА ВЯРВА НА ТАКИВА СЪВЪРШЕННИ НЕКАДЪРНИЦИ, а само ДЕБИЛИ МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ ПАК ЗА ТЯХ…!!! (…дори ние българите няма да “настъпим повече от два пъти герберската мотика”…) .
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha