Вашият хороскоп за неделя

Вашият хороскоп за неделя Овен
До обед се постарайте да осъществите връзката, за която си мислите от много време. В другите дни няма да имате позициите, които ви позволяват да бъдете водещи в този контакт. Добре е да се постараете от днес да почне реализацията на нещата, които планирате.

Телец
Каквото и да подхванете днес и утре, колкото и да е трудно, ще се справите. Съдбата ще ви помага. Пък и вие, предполага се от опита ви до сега, добре владеете положението и в деловата си дейност, и в личния си живот.

Близнаци
Може да поставите начало на опасни връзки. Трудно ще се преборите с изкушението да сте с човек, който ви привлича, като с това изневерите и на собствените си принципи. На тази тема вечерта ще имате разправия, защото много скоро ще открият кръшването ви.

Рак
Ще ви поискат мнения и характеристики за хора, които са около вас, и ако питате мене, не бива да ги давате. Те ще са пристрастни. Ще ви създадат условия за неочаквани обвързвания. Не се увличайте в задълбочаване на контакти и превръщане на познанства в приятелства.

Лъв
Денят ви е силен и може да си позволите доста волности. Днес е време да кажете на кого какво мислите за него, ако посмее да ви предизвика.

Дева
Не искайте много, не си позволявайте импровизации, съобразявайте се с близките си. Много е вероятно днес да имате неприятни срещи, неприятни обаждания или припомняния, да откриете забутани сметки или забравени ангажименти.

Везни
Доходите ви неочаквано ще се стабилизират, парите ще ви вдъхнат самочувствие и като че ли всичко около вас ще започне да се оправя. Откриват ви се благоприятни възможности за повишение, за покана на нова работа.

Скорпион
Гоните задачите с неистова стръв. Набрали инерция още от петък и събота.
Голямата ви задача днес е да довършите каквото сте решили.
Ще го направите, укротете топката, напрежението може да внесе някакво объркване.

Стрелец
Днес ще ви е крив светът.
Каквото почнете, няма да стане, срещи ще ви се провалят, самите вие ще закъснявате.
Може би това е проекция на собственото ви настроение, оглеждате се като в криво огледало, нацупени сте за нещо, гледате накриво.

Козирог
Днес не пътувайте.
Ако е много спешно, ще се намери кой да поеме на път.
Някой от хората около вас ви създава неясни връзки, което пречи на работата ви.
В дома ви също някой ви затруднява и това дава отражение на целия ви ден.

Водолей
Каквото се случи днес около вас, ще ви донесе стабилност, може и повече пари да ви дойдат.
Не се отказвайте от нищо.
Пълни се къщата ви, правите най-добрите си връзки и контакти, дано сърцето ви не остане празно.

Риби
Динамичният овен освобождава пълнил потенциал на рибата в спалнята. 
Разбира са, овенът доминира, но рибата търси точно това. За да бъде тази комбинация добра и в други области, необходим е такт. 
Рибата е много чувствителна към критиката, а овенът избухлив. 
22.01.2017, 08:36 часа
1736 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha