ГЕРБ пак се готви да ни управлява

ГЕРБ пак се готви да ни управлява ГЕРБ отново се готви да управлява, а ръководството й е убедено, че партията ще бъде първа политическа сила на предстоящите парламентарни избори.
"С резултат над 1 милион. гласа мисля, че няма да имаме проблем да бъдем първа политическа сила и да можем да имаме възможност да направим следващ управленски мандат", заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на Националната среща на ГЕРБ.
"На първи тур ние постигнахме 840 хил. гласа, което е твърдият електорат на ПП ГЕРБ. Това е електоратът, който дали му харесваше, или не му харесваше решението на Изпълнителната комисия, направиха механизация и постигнаха този резултат“, каза още Цветанов.
Той припомни, че на евроизборите ГЕРБ имаше 680 хил. гласа и 11.5 % разлика пред БСП. По думите му резултатът не е толкова лош, но е минимален за следващите парламентарни избори. Цветанов обясни, че на местните избори година по-рано партията има 895 хил. гласа.
"Което означава, че с около 55 хил. сме по-малко, но все пак нека да имаме предвид какъв е зарядът на местните избори, общинските листи, където всеки като цяло работи, за да може периферията да бъде много по-голяма“, заяви Цветанов.
Зам.-председателят на ГЕРБ коментира и решението за оставката.
"Всеки един казва дали е било правилно решението за оставката на правителството. Да, можем да кажем, че действително мотивирахме тези които по принцип не ходят да гласуват, с ултиматума, че ще подадем оставка, ако не победим“, посочи зам.-председателят на ПП ГЕРБ.
Той даде за пример Брезкит.
"Знаете, че Камерън също подаде оставка на база референдума и резултата от него. След оставката, която подаде премиера Борисов, разбира се и Ренци също подаде оставка, защото това е силата на един политически лидер“, добави Цветанов.
22.01.2017, 12:23 часа
1928 2
Коментари

Hиколай ХРИСТОВ

28.05.2017, 18:30 часа
Вярно е, че направиха,но още по вярно е, че половината от него,даже и повече откраднаха.Тази тяхната ''РЕФОРМА'' ще излезе солена не само на нас ,но и на децата и внуците ни.

.

28.05.2017, 18:30 часа
Защо пък не, ГЕРБ направи толкова много в държавата ни по отношение инфраструктура,детски градини ,паркове ,метро, автомагистрали и какво ли не още и този ,който не е убеден ,че реформите трябва да продължат към по-добро,това означава,че е или психопат или комунист
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha