Женските номера на Кобилкина: Как да привлечем желания мъж?

Женските номера на Кобилкина: Как да привлечем желания мъж? Сексоложката Наталия Кобилкина сподели част от своите трикове как да привлечете желания мъж. В средата на следващия месец влюбените ще отбележат по традиция пъстро празника Свети Валентин, но на самотните едва ли ще им е до веселба.
„Всичко това за тях е истинско мъчение – да гледат и да завиждат на влюбените, да бленуват за мечтания партньор, да си казват с тъга „Ех, де да не бях и аз сама, а да имах мъж до себе си... Точно за тези самотни хора разказвам за тези трикове, за да може в оставащите седмици до Св. Валентин да привлекат мечтания мъж“, споделя Наталия Кобилкина. Ето и нейните 3 трикчета, с които да намерите мъж и да го плените:

1. Търсете начини да се срещате и запознавате с мъже
Ходете по ресторанти, събирания, кина и като цяло места, на които ходят много хора. Друг вариант са спортните събития, където аудиторията са основно мъже. Има и много сайтове, подходящи за запознанства – открий ги и се възползвай.

2. Играйте ролята на невинна, нежна и уязвима жена
Повечето от вас тук биха казали „Защо? Аз не искам да изглеждам слаба?“. Мъжете обаче обичат да общуват с жена, която има нужда от помощ, която знае как да моли и има нужда да бъде глезена. Те обичат да влизат в ролята на герои, спасители, защото това повдига самочувствието им и гали егото им.

3. Бъдете сексуални
Никой мъж не иска монахиня в леглото си. Ако сте такава, то е нормално след първата нощ заедно той никога повече да не ви потърси. Затова отпуснете се, забравете комплексите си, спрете да мислите за работата или недостатъците на тялото си. Бъдете чувствена, дива, доставяйте му удоволствие. Така определено няма да може да ви забрави.
22.01.2017, 12:40 часа
3722 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha