Огнено наказание! Запалиха колата на мениджъра на Стивън Петков /снимки/

Огнено наказание! Запалиха колата на мениджъра на Стивън Петков /снимки/ Тази нощ е била запалена служебната кола на мениджъра на футболиста на "Монтана" Стивън Петков, видя първо репортер на информационна агенция BulNews.bg. Опожарено е „Рено Канго“, собственост на Данаил Петков, който стана известен с недоказаните обвинения за участие в „черно тото“ във футбола през лятото на 2014 година.
В момента Данаил държи няколко кафе автомата във Враца и ги обслужва с колата си. Автомобилът е бил паркиран пред блока на ул."Арда" 10, където той живее. Според запознати, колата е запалена с коктейл „Молотов“, като първо е пръснато предното панорамно стъкло и запалителната течност се е разляла в купето на колата. Пламъците бързо се разпрострели в цялата вътрешност на автомобила и нанесли значителни щети.
Съседи забелязали пожара и веднага се обадили на телефон 112 към 2 часа тази нощ. Навременната реакция на огнеборците предотвратила разпростирането на пламъците и върху околните превозни средства. Въпреки бързите действия обаче возилото е за бракуване след огнената стихия.
Хората шушукат, че най-вероятната причина за огнения атентат са пари, с които Данаил бил заборчнял. Дали това е така ще стане ясно, след като разследването на полицията приключи.   
23.01.2017, 10:22 часа
11229 2
Коментари

pa4o manekena

28.05.2017, 18:30 часа
taka mu se pada kato ebe gena mi

xa

28.05.2017, 18:30 часа
tova e rabota samo na pa4o manekena toi e hefa na kafe mahinite a i toia e postoianno na manekena s genamo kakvo li praviat xa xa xa
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha