Община Враца търси началник на отдел

Община Враца търси началник на отдел Община Враца обяви конкурс за държавен служител за длъжността „Началник отдел Обществени поръчки“ в администрацията си, научи BulNews.bg.
Мераклиите за поста трябва да отговарят на условията за държавния служител, да имат придобита образователна степен „бакалавър”, както и най-малко 4 години професионален опит. С предимство ще се ползват кандидатите с допълнителни умения и квалификации като работа с MS office - Word, Excel, Internet, правно-информационни продукти и други. Познанията в областта на местното самоуправление и местната администрация също ще се взема под внимание.
Минималният размер на основната заплата е 680 лева, поясняват от администрацията.
Основната цел на началника е да отговаря за организацията, ръководството, координацията и контрола на работата в отдел „Обществени поръчки“ и за дейностите, които са определени в съответствие със специалните законови и подзаконови актове, както и утвърдени от общинския съвет и кмета на общината правилници, наредби, разпореждания, заповеди и решения.
Кандидатите могат да подават документи до 15 февруари.
26.01.2017, 08:20 часа
3015 3
Коментари

Кака

28.05.2017, 18:30 часа
Общината не търси началник на отдел "Обществени поръчки", за там има човек, просто трябва да се узакони назначението му като се намери пълнеж за конкурса , та да не пишат медиите, че не е имало конкурс за длъжността!

Самолет

28.05.2017, 18:30 часа
Се ще се намери некой благоевградски специалист :) ЮЗУ-то системно захранва с "ценни" кадри общината и общинският съвет....

Трудовакъ

28.05.2017, 18:30 часа
Основна заплата в размер на 680 лева е смешна за длъжността, отговорността и значимостта на работата. Този, който е определил такава заплата трябва да отговаря за улесняване и насърчаване на корупцията и беззаконието. Смешки..
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha