Огнян Герджиков пое управлението от Бойко Борисов /видео/

Огнян Герджиков пое управлението от Бойко Борисов /видео/ "Уважаеми г-н премиер Герджиков, искам да ви пожелая най-чистосърдечно успех, защото отстрани може да е лесно да се управлява държава, но сами ще се убедите колко е трудно. Народът поиска нови лица и нов тип управление. Затова ние се съобразихме с това", заяви Бойко Борисов по време на официалната церемония по встъпване в длъжност на служебния кабинет, която се състоя в Министерски съвет на "Дондуков" 1.
"Надявам се да направите не само ревизия, а да разровите всичко, което има по министерствата, както заръча президентът Румен Радев, за да може спекулациите по темите да приключат", призова бившият премиер.
"В тези две години искам да благодаря на министрите ми, че положиха много усилия и работиха денонощно. Те ще помагат на служебните министри. Това обаче ще стане само, ако поискат помощ, защото няма по-лошо от непоискана помощ", каза Борисов.
"Надявам се да видим България по-консолидирана, както и ние го демонстрирахме в последните седмици", заяви още той.
"Корнелия Нинова положи големи усилия, за да спечели изборите. Не знам защо се срамува от вас и казва, че няма нищо общо с вас", каза Борисов.
"Ще направим сериозна ревизия, защото няма да ви скършвам хатъра. Но надявам се да не излязат много лоши неща", каза Герджиков, който благодари на Борисов за всичко, което е направил за България като един от най-дълго управлявалите премиери в историята ни.
Предаването на властта мина в шеги и закачки. Всичко започна, когато Борисов пожела успех на Григор Димитров, с който да играли заедно. "Играхме и с -гн Герджиков", спомни си бившият премиер. Това от своя страна предизвика усмивки между бившия и настоящия шеф на "Дондуков" 1.
 
 
27.01.2017, 12:40 часа
985 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha