Безобразие! Ченгета глобиха болен пенсионер

Безобразие! Ченгета глобиха болен пенсионер Униформени от Мездра са глобили болен пенсионер с 30 лева, защото личната му карта била повредена, научи BulNews.bg.
Историята се разиграла на 6 октомври миналата година, но става ясна едва преди дни, когато пенсионерът обжалвал наложеният му акт. От документите по делото става ясно, че служители на районното полицейско управление в железничарския град са провеждали специализирана полицейска операция. Около 8.30 часа те спрели за проверка лек автомобил, управляван от пенсионера, и поискали документи за проверка. Ченгетата установили, че личната карта на водача е спукана в областта на перфорацията и му съставили акт за 30 лева. Мъжът обяснил, че за него е непосилно да плати акта, защото е пенсионер с влошено здравословно състояние, но ченгетата били непреклонни.
В акта си обаче униформените били допуснали грешка и затова магистратите отменили глобата на болния мъж. Решението може да се обжалва пред врачанския административен съд.
31.01.2017, 08:20 часа
3074 2
Коментари

ИМЕ* 2

28.05.2017, 18:30 часа
Личните карти и шофьорските книжки са пълен боклук направени са от някъв смърдел материал който се чупи и аз отнесох глоба за това но ми е през .........

ИМЕ*

28.05.2017, 18:30 часа
в една нормална страна не би трябало за подобно нещо да се прави изключение. болен или не, президент или кокошкар, законът е закон. но при положение, че законите в нашата мила страна не важат за определени хора, защо трябва да важат и в този случай. добре, че глобата е отменена.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha