Врачанин събра 400 бойци на ринга в София

Врачанин събра 400 бойци на ринга в София Бойци от цяла България взеха участие в атрактивен турнир, организиран от българското представителство на международната федерация по ММА – ISFA. Надпреварата се проведе през почивните дни в залата на стадион "Локомотив" в София. 
"398 състезатели от 37 клуба в 18 български града се пуснаха на ринга в спор за отличията“ - съобщи врачанинът Христо Илиев, който е президент на ISFA за Европа. При юношите в категория до 61 кг шампион стана Стефан Колев, при 66-килограмовите първенец е Йордан Златев, а в битките в категория до 70 кг триумфира Борислав Кънчев. Любослав Ганев спечели финала при 77-килограмовите.
В категория до 70 кг, но при мъжете, триумфира Станислав Колев. Тодор Гаврилов спечели боевете при 77-килограмовите, а Денис Давидков спечели битките в категория до 84 кг, а при 93-килограмовите финалът беше спечелен от Йордан Тонев, който се наложи над Цветан Борисов. 
"Благодаря на всички състезатели и треньори от 18-те български града, които взеха участие в "BULGARIAN NATIONAL CHAMPIONSHIP 2017". Най- добре представилите се бойци ще вземат участие в предстоящите професионални гала вечери на ISFA. С моя партньор Емил Казаков в близко бъдеще ще организираме професионална гала извън България. По този начин показваме, че даваме голям шанс на българските бойци да излязат на международната сцена и да се чува името нашата страна“ - каза Христо Илиев.
31.01.2017, 13:41 часа
864 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha