Нинова надъхва своите: БСП започна промяната с избора на Радев!

Нинова надъхва своите: БСП започна промяната с избора на Радев! "БСП сложи началото на промяната в България с избора на  Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент“. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова по време на Конгреса на БСП и благодари на хората за мъдростта и труда им по време на президентската кампания.
Нинова подчерта, че има една дума, която бележи в най-голяма степен живота ни днес – несправедливост.
"Има и друга дума, която най-често чуваме днес – промяна. Тя започна по волята на народите в света, Европа и България. Те поискаха справедливост и се обявиха против малцината, които притежават 97% от богатството в света. Те разпределят политическа власт и икономическа мощ и гледат безучастно и бездушно на мнозината, които живеят в нищета“, посочи тя.
Според нея народите са поискали, когато се вземат решения за техния живот, да бъдат участници, а не потърпевши.
"Поискаха техните водачи да им върнат достойнството – национално и човешко, и да не го продават за пари и власт“, категорична е Нинова, цитирана от пресцентъра на БСП.
"Вие направихте тази победа възможна, вие и хилядите социалисти, които представлявате тук. Нека покажем уважение и към онези над 2 милиона българи, които ни повярваха и последваха, и да убеждаваме останалите, че ние сме промяната и че заедно можем да я доведем до край. Днес тя е задължителна!“, призова присъстващите председателят на партията.
Според нея сега живеем в две Българии, официална и паралелна, виртуална и реална.
"Илюзиите: в България корупция по високите етажи на властта няма и полагаме усилия за съдебна реформа, която ще намали битовата престъпност. Другата България - България е на първо място по корумпираност в ЕС и само за 2016 е слязла със седем места надолу“, коментира Нинова.
Тя разкритикува политиките в здравеопазването, социалната политика и образование.
По отношение на външната политика, Нинова посочи: "Правителството подкрепи споразумението с Канада и народът се възпротиви на това, защото то засяга българската икономика, убива българското земеделско производство, защото отнема суверенитета на държава.
"Две Българии, два свята, а между тях пропаст и в такава ситуация народът ни отново е изправен пред избор да определи водачите си. Народът ще реши мъдро, но днес и ние също трябва да решаваме мъдро. Ще бъдем ли ние тези водачи, ще отговорим ли на очакванията, на желанието за промяна. Ще променим ли себе си, за да покажем, че можем да променим България или ще бъдем част от политическа класа, която си заравя главата в пясъка, очаквайки бурята да премине. Този път тя няма да премине“, коментира лидерът на БСП.
04.02.2017, 12:51 часа
943 3
Коментари

тая приватизира "техноимпекс" чез да е дала стотинка- кражба

28.05.2017, 18:30 часа
По нагло и лъжливо същество трудно може да се срещне!

Бай Хуй

28.05.2017, 18:30 часа
Аналният секс е на мода в БСП.

иван

28.05.2017, 18:30 часа
Колко жалка ,но самонадеяна беше снощи в Панорама,мигаше на парцали и се чудеше,защо Бойко Василев й задава такива неудобни въпроси,смрад отвсякъде
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha