Сълза и смях! Кметът на Враца Калин Каменов се дегизира като талибан, обикаля да слуша как го псуват хората /видео/

Сълза и смях! Кметът на Враца Калин Каменов се дегизира като талибан, обикаля да слуша как го псуват хората /видео/ Калин Каменов прави всичко възможно да остане във фолклора на врачанските музовири, установи за пореден път информационна агенция BulNews.bg. Младежът вероятно скоро вече няма да е кмет, но хората още дълго ще коментират действията на най-некадърния управник в историята на областния град.
Вече няколко пъти BulNews.bg писа, че в стремежа си да се прави на оригинален, Калин Каменов прави комични стъпки, които разсмиват дори неговите тролове във фейсбук.
Поредната изцепка е от 2 февруари, когато той дава пространно мазно интервю за предаването „Посока Северозапад“  на местната кабелна телевизия „Римекс“. Водещата Албена Миланова полага всички усилия да не „убие“ с някой въпрос любимия си кмет и пропуска поредното му изхвърляне, което може да стане повод за нови шеги за умствения багаж на събеседника й. От дума на дума стигат и до темата за критичното състояние на общинското дружество „Тролейбусен Транспорт“ и тук Каменов хвърля бомбата, че има навика да се маскира като талибан с шал и шапка и в този вид да пътува в тролеите, за да чуе какво говорят хората за него. Прави му чест за публично признание, че е чул как врачани го псуват, но пък той трябвало да търпи критика и затова не се обиждал за негативните оценки за неговата личност. Ето точните думи на кмета:
„Без моите съграждани дори да знаят, но от няколко дни, сутрин и вечер, аз се качвам в тролеите, слагам шала на лицето си с една шапка и слушам какво говорят. Аз самият си правя социология без да се намесвам в разговорите. Често пъти част от разговорите са много негативни, дори по мой адрес, но трябва да търпя и критика, така че няма проблем в това. Аз слушам какво си говорят моите съграждани и е много интересна тази социология, която аз правя за себе си – сам. Тя е много важна за мен“.
Освен, че е комично, това маскиране е и ненужно. Повече от година информационна агенция BulNews.bg е безпристрастен коректив на работата на Калин Каменов и неговия екип, и за никого вече не е новина, че гражданите масово не одобряват това управление.
Възниква обаче въпросът откъде му е хрумнало на кмета на Враца да се маскира и да обикаля улиците на града, за да чуе какво говорят хората за него? Като се има предвид неговия потенциал, не е трудно да се направи връзката между трилогията „Тутанкамон“, която бе излъчена в няколко неделни вечери по една от националните телевизии, и поредната му противоречива идея. Явно младежкото сърце на Калин Каменов се е влюбило в постъпката на фараона, който излизаше дегизиран от двореца, за да чуе какво говорят египтяните, и е решил и той да се прави на велик управленец.
Добре, че все пак е гледал „Тутанкамон“, защото ако беше попаднал на „Тексаско клане“, вероятно вече да е подгонил опонентите си с мачете…
Пу-пу, Бог да пази екипа на BulNews.bg!
 
07.02.2017, 09:17 часа
15129 30
Коментари

.

28.05.2017, 18:30 часа
Няма да е Гъндев. Не се страхувайте каликни от герб. Напуснете сами вместо да ви изритат поради некадарност. Кака Кифла, Медара и Русичката интригантка от РБ да не се мислят, ще продължават все така?

Честито

28.05.2017, 18:30 часа
Щом Митко Гъндев ни готвите да ни управлява значи бая сте се променили! И той е специалист по тролейбусите, известен е с това, че до което се докосне съхне веднага! Разровете малко архивите и вижте новия-зам губернатор, "специалист", интригант, далавераджия, може би затова е избор на Кирил Добрев? По негово време столетницата във Враца получи най-тежки удари и по-ценните им кадри се преляха в ГЕРБ!

Владо

28.05.2017, 18:30 часа
Заслужаваме си хала като народ, до този извод стигам четейки коментарите. Едните са ЗА настоящия кмет, който нищо НЕ е направил за града, няма и да направи, друга половина са ЗА бившия кмет, който много ОТКРАДНА. А когато използваме изразите "направил за Враца" или "управлява Враца", би трябвало да се досещаме, че 2 неща са най-важни- чистота и спазване на законите. Досега не е имало кмет, който да е заслужил ОБЕКТИВНА-безпартийна оценка от гражданите. Малките изключения за нещо направено, бяха направени толкова НЕКАЧЕСТВЕНО, че вече изчезнаха.Който разбрал,разбрал. Аз казах!

Мастиката с прашка

28.05.2017, 18:30 часа
Колеги....предлагам който има какво да каже срещу нашия любим кмет да излезе пред общината и да ни го сподели. Ако има такава, защото Враца много обича кмета си. Той е малката булка на града и ще легне със всеки, който го обича като мене.

.

28.05.2017, 18:30 часа
Да ви светна нещо от кухнята на БСП -Ники крадеца е предложил 3 млн лв за да е водач,но няма да го огрее,защото партията ни държала на достойнство,а той го няма,жалко,че ниската лихва по банките няма да е рентабилна за неговите авоари,а ако си беше водач щеше да си влезе в парламента и оттам се знае накъде

доцентурата продължава с немощни атаки

28.05.2017, 18:30 часа
Едва сега се разбира, че и във Враца е имало афера "Костинброд" ! Въпреки че социалистите признаха поражението си на изборите във Враца! Но защо тези опорни точки се поддържат от дребни тролове?! Когато БСП печели- изборите са честни. А когато губи/редовно последните 8 години/ изборите са манипулирани! Като няма за какво да се хванат местните тролчета си измислят "нечестни" избори! Но отново не сочат факти!!! Смешници!!! Наглеци!!!

до кога

28.05.2017, 18:30 часа
май е време да го изпратим в Благоевград са се лекува . успешно и бързо еба мамата на града ни .

Анамнеза

28.05.2017, 18:30 часа
Тежък случай е това. Лечение незабавно във специализирано болнично заведение.

лада

28.05.2017, 18:30 часа
Do иван 07.02.2017, 19:26 часа- Иване , добре са те обучили в централата на ГЕРБ , но дай пример де , стига с това -започва, ще . Какво разбираш -добре си върши работата , работи в интерес на гражданите , моля те дай пример иначе това което пишеш е пълна идиотщина , поне защити думите си . Кога за последно се движи пеша или с автомобил из града и честно колко пъти спомена родата на кмета ,не е нужно това да го казваш то е ясно .Знаеш ли че до миналата година в градани имаше повече от 10 фестивала на година , а за 2016?-пързалка /хубаво нещо/ и скара бира пред паметника на Ботев , аааа събра партийци на поляната на Леденика , казвам това за да не пиша за всеизвестни и видими неща . Какво се случи през този период в спортните клубове - по голям батак и обещания /специалисти сте/ , от колко месеца не са получавали заплати , какво стана с игрищата ,залата и тя затъна заради едни 20 000 лв които някой трябваше да прибере. Криводолския че краде , краде , ясно е , но остави доста хубави неща в този град , а този ...............Моля дай примери

до ПОЛЯ

28.05.2017, 18:30 часа
До поля- Да права си по делата ще го съдим, но ....би ли дала определение за "добре се справя" . С кое , с какво .Ако това е на 30% вярно ,нормален не е според теб . Може би си запозната с делата му като кмет за това моля те да споделиш какво направи за периода от който го назначиха/знаеш защо казвам -назначиха/. Защо хвърлиха свет пари да купуват гласове и да преправят протоколи за да "бъде" избран. Назначенията в общината по партийна линия ли са ли по професионализъм .Нормално ли е това което стана с репатриращия камион ? ще станат 2 години и една поръчка не може тази община да проведе или се чака наше момче партииче да докара някой дръгел .Примери за некомпетентост много могат да се дадат . Сигурен съм че в историята на този град по слаб, неориентиран , не можещ и некомпетентен кмет не е имало . За миг свалете партийните очилца и вижте на какво прилича града ни , ако ви хареса -браво на вас
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha