"Бдин" /Видин/ взе четири медала от Държавното първенство по ММА

"Бдин" /Видин/ взе четири медала от Държавното първенство по ММА С четири медала се завърнаха състезателите по ММА на видинския спортен клуб "Бъдин" от проведеното в Стара Загора Държавното лично първенство по ММА в различните възрастови групи. Видинският клуб участва с 10 състезатели. Георги Виденов донесе златото, а другите отличия са два сребърни и един бронзов медал.  
"За два от медалите ни ощетиха", каза за старши треньорът на клуба Любо Гешев.
"Имаме по- голяма сила, но поради травми и защото не успяха да свалят килограми не заминаха всички. На следващото състезание ще участваме с повече състезатели. Ще участваме и на Балканиадата. Ще преценим и за Световното през есента. Ако има Европейско за младежи може някой от тях и там да участва. Самото състезание в Стара Загора бе много добре организирано. Съжалявам, че в две срещи ни прекараха за златните медали."
Златният медалист Георги Виденов тренира този спорт от 8 месеца, но вече е двукратен шампион в тежка категория.
"В моята категория ми бе по- леко, защото опонентите ми не  бяха много добре подготвени при цялото ми уважение към тях. Справих се с всички, но имаше  и тежки моменти. Продължавам да тренирам и да се готвя за Балканиадата."
07.02.2017, 13:08 часа
939 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha