Вижте кои зодии ще посрещнат св. Валентин с нова любов

Вижте кои зодии ще посрещнат св. Валентин с нова любов Овен
Хороскопът за февруари 2017 година обещава на жените, представителки на знака Овен, много разочарования, свързани с любовта. Ако вие сами сте решили  да се разделите с избраника, то няма за какво да съжалявате. Но, ако чувствата още не са угаснали, се постарайте през февруари да оправите отношенията си.
Мъжете, представители на зодиакалния знак, трябва по-малко да се съмняват и да скромничат, когато се отнася за любовта. Особено, ако отдавна харесвате и търсите компанията на определена жена.

Телец
Февруари обещава на жените Телци успешен месец, когато много дела ще се получат така, както им се иска. Ще започнете любовен роман с мъж, към който отдавна изпитвате симпатия. През февруари Телците ще привличат всички със своя чар и остроумие. Още повече, че ще бъдете изключително мъдри, няма да подминете никого без внимание и подходящ комплимент.
За мъжете Телци е вероятно да започнат любовен роман, който едва ли ще прерасне в нещо конкретно.

Близнаци
Близнаците, през февруари, трябва по-често да гледат в страни, а не само в краката си. Само по този начин ще можете да срещнете любовта.
За мъжете, представители на зодията, са възможни проблеми в отношенията с избраницата. Тя ще изисква от вас твърде много, което, за съжаление, вие не можете да й дадете.

Рак
Раците през февруари ще имат много запознанства, но едва ли някое от тях ще се задълбочи в интимен план.

Лъв
Хороскопът за февруари 2017 година предсказва на жените Лъвове постоянни търкания и проблеми в отношенията с мъжете. 
За мъжете Лъвове обаче това е чудесен месец, когато вие ще бъдете не само уверени в своите сили, но и ще дадете на други хора заряд от бодрост. С любовта, парите и работата всичко ще бъде благополучно. През февруари 2017 година много е вероятно Лъвовете да имат изключително много интимни връзки и флиртове с колеги. 

Дева
Хороскопът за февруари 2017 година предсказва за жените Деви дребни спънки в личния живот. Но, ако обърнете гръб на дреболиите, животът ще ви зарадва с изненади. Девите не трябва да си измислят проблеми там, където ги няма, само тогава всичко ще бъде наред.
През февруари е възможно мъжете Деви да осъществят романтично запознанство с „жената на мечтите си“. Важното е да не изпуснете шанса и да продължите приятните отношения.

Везни
Представителите на зодия Везни през този месец е много вероятно да завържат любовен роман с колега или колежка в службата.

Скорпион
Скорпионите да отделят повече внимание на любимия си човек. Не се скъпете на ласки и грижи, всичко ще ви се отплати.

Стрелец
Внимавайте! Възможно е да се появи конкуренция в любовния ви живот. Научете се да отстъпвате на близките си, тогава в отговор и от тях ще получите такава реакция.

Козирог
Хороскопът за февруари 2017 година съветва Козирозите да организират купон, ако искат да срещнат любовта. Трябва да поканите гости, да купите нова съдинка и в нея да приготвите за вечеря нещо изискано.

Водолей
Водолеите през февруари ще се забавляват, ще се влюбват и ще организират съдбата си по своите си правила. Ще ви се възхищават много,  ще ви хвалят и ще ви благодарят за помощта. Хороскопът за февруари 2017 година за Водолей обещава много приятни запознанства, романтични срещи и обяснения в любов.

Риби
През февруари любовта  ще завърти главата на Рибите, но не трябва да забравят за работата си, общувайки с избраника си.
09.02.2017, 16:27 часа
2078 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha