Куриоз! Нередовна шофьорка блъсна кола, викна мъжа си да набие другия шофьор

Куриоз! Нередовна шофьорка блъсна кола, викна мъжа си да набие другия шофьор Глоба от 1000 лева отнесе жена от врачанското село Габаре, защото забравила да поднови регистрацията на колата си, научи BulNews.bg. Разсеяната жена е А.К., която е с основно образование. Тя била спипана в нарушение от ченгетата на 23 декември миналата година, когато с лекия си автомобил „Пежо 206“ блъснала друга паркирана кола.
Разсеяната жена била хваната в редица провинения, след като присъствала на тържество в детска градина „Червената шапчица“. Когато представлението свършило, дамата взела 10-годишната й дъщеря Пламена и тръгнала да се прибира. До колата на А.К. имало друг паркиран автомобил „Фолксваген Поло, в който имало малко дете. При тръгването си назад жената блъска колата в съседство.
Собствениците на возилото, които били отстрани до него, видели че лекият им автомобил  тръгва назад, тъй като бил блъснат от „Пежо”-то. Инцидентът станал докато А.К. се опитвала да излезе от мястото, където била паркирала и така натиснала паркираният отзад автомобил. Жената от „Поло“-то отишла до разсеяната шофьорка,  почукала на стъклото и й казала, че ги е ударила. Тогава А.К. слязла и започнала да крещи, че не е удряла никакъв автомобил, след което се обидила на съпруга си Пламен Колев, който пристигнал и между него и шофьора на „Фолксваген“-а Петко Петков възникнал спор, който бързо прераснал в юмручен побой.
В това време виновничката за катастрофата тръгнала с колата и се прибрала у дома си. Пострадалото семейство обаче не оставило нещата така и отишли в полицейския участък, за да се оплачат за катастрофата и побоя.
След разследване униформените установили, какво точно е станало и завели дело срещу А.К. за катастрофата и бягството от местопроизшествието. Оказало се, че в същото време „Пежо“-то не е регистрирано по надлежния ред и регистрационният номер е с изтекъл срок на валидност от няколко месеца. Преди дни магистратите от районния съд в Бяла Слатина решиха да накажат жената за действията й  и да плати 1 000 лева в полза на държавата.
Решението подлежи на обжалване пред врачанския окръжен съд.
10.02.2017, 08:30 часа
5860 3
Коментари

Асан

28.05.2017, 18:30 часа
А често ли се обижда на съпруга.......

Айше

28.05.2017, 18:30 часа
Как ша й сиганка,бре,пишИ чи ДАМА!

другото е ясно

28.05.2017, 18:30 часа
А.К. със сигурност е циганка.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha