Пореден предрешен конкурс в община Враца, този път кметът урежда неподкупния Марио Милов

Пореден предрешен конкурс в община Враца, този път кметът урежда неподкупния Марио Милов Поредният конкурс с предизвестен победител се провежда в община Враца, установи проверка на информационна агенция BulNews.bg. Това е поредното препитване, което се организира от администрацията на Калин Каменов с цел да бъде уреден конкретен човек на конкретна длъжност.
Този път конкурсът за държавен служител на началник отдел „Обществени поръчки“ се прави заради прочутия експерт от Козлодуй, борецът срещу корупцията, враг №1 на схемите при провеждане на търгове, незаменимия Марио Милов. Когато на 25 януари бе пуснато съобщението, медията ни бе готова да се обзаложи, че именно той ще спечели мястото. Имаше обаче опасност заговорниците в общината да се уплашат и да отложат реализацията на плановете си, затова изчакахме етапа на допускане на кандидати, когато истината трябваше да лъсне. Така и стана!
От комисията по провеждането на конкурса официално съобщиха, че единственият допуснат по документи е досегашният ръководител звено „Обществени поръчки“ в общината Марио Милов. Незаменимият майстор на провеждането на обществени поръчки следва да се яви на 21 февруари в 10 часа в  заседателната зала на община Враца за решаване на тест. Интервюто с издържалия теста кандидат ще се проведе същия ден от 14 часа.
Документи са били подали още трима мераклии за благата позиция с умопомрачителната заплата от 680 лв., които обаче са отпаднали още в самото начало. Антония Кънчева-Николова не е имала необходимия професионален опит или придобит ранг като държавен служител, съгласно изискванията за  заемане на длъжността. Вторият отрязан кандидат е Калин Ценов, който също не е имал необходимия професионален опит. Третият, който не е допуснат до следващ етап, е Таня Герчева, която не е представила документи, удостоверяващи продължителността на изискуемия професионален опит или придобит ранг като държавен служител, изискуеми съгласно чл. 17, ал. 2, т. 3 от НПКДС, поради което Комисията не може да установи дали кандидатът отговаря на минималните изисквания за заемане на длъжността.
В цялата схема около провеждането на конкурса за уреждането на Марио Милов има и една добра страна. Все пак по-добре ще звучи заглавие „ДАНС задържа шефа на обществените поръчки в община Враца“!
Да му мисли Калин Каменов, който отсега трябва да има план на какво ще се маскира, за да не му откъсне главата бесният Бойко Борисов!
13.02.2017, 14:01 часа
8036 9
Коментари

бивш

28.05.2017, 18:30 часа
Много шкарт има за махане от областта. Трябва да се реже до кокал, но надали. Там всички са се оплели като змии.

Avramov

28.05.2017, 18:30 часа
Кмете, отърси се от свитата която ходи покрай теб и ти руши авторитета. Варналията с голата глава, Ивайло Христов (криводолския) който ходи покрай теб и хората го мислят че ти е бодигард,и разни чикиджийчета които формално се водят ГЕРБаджийчета. В града не те обичат но и не се страхувай. Тук няма кмет убит....

Do Keti

28.05.2017, 18:30 часа
Keti, tova koeto si pisala se znae, no ne se proverjava. Kocev beshe edin bednjak. Nemashe lev. No uspja da si vnedri hora navsekade. Tezi tapi putki v oblasta sa samo nekoi ot vkaranite vav vlastta. Na nego mu trjabvat da si vzeme negovoto ot vsjaka vlast. Taka shte e i sega. Vremennia oblasten ne moge da gi mahne, zasgtoto gerb gi pazi i shte nadadat oi do nebesata. Slshtija se ochakva da e na gerb i pak shte sa si tam. Za sagalenie.

Симов

28.05.2017, 18:30 часа
90 процента в общината са бездарници и връзкари

Patriot

28.05.2017, 18:30 часа
Konku..kakvo? ilziza li oshte tazi malotiragka na Peefski? Modela KOI ke padne haha

Валери

28.05.2017, 18:30 часа
Бузов кога ще направи една стати за цензурата в конкурент. Там не може да се пишат коментари, пращал съм коментари, но не излизат отдолу, а уж има такава опция. Писал съм мейли, но без отговор. Там цензурата е мн. безочлива!

Кети пинк

28.05.2017, 18:30 часа
Този е малоумник, нищо не разбира. Сълза и смях са и в областа. Калинките на Малинка, които сега останаха след нея и са се свили в дупюиците си и църкат Mариани, Дидки, шматки, олеле майко. Здрава тояга трябва, за всички помагачи на задкулисието от герб.

Чичо Скруч

28.05.2017, 18:30 часа
Като гледам бая работа ще има за службите след изборите. Май ще трябва микробус, за да изкарат всичката корумпирана сволач от общината!

бреййй

28.05.2017, 18:30 часа
който си иска да назначава ,но да се върши нещо , че до тук кмета е кръгла 0 . тотално разочароване , пълна некомпетентност . вижда се по това на какво прилича града ни , е да на тези които партията им намери местенце , ще цъкат против но този утре ще си дигне чукалата а ние оставаме в разорания град оставен от поредния некадърник
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha