Валери Симеонов заплаши Байрактаров: Много да внимава какво приказва

Валери Симеонов заплаши Байрактаров: Много да внимава какво приказва Лидерът на НФСБ Валери Симеонов е научил от медиите, че един от най-близките му депутати - Димитър Байрактаров напуска партията и коалицията ПФ, за да прави самостоятелна кариера, разкри Симеонов пред репортер на Канал 3.
Той каза, че още вчера се е опитал да му се обади по телефона, но Байрактаров не му вдигнал, след което му написал и съобщение. "С кого да разговарям? Със стената ли?", отговори риторично единият от тримата лидери на коалицията ПФ. И коментира упрека на Байрактаров, че в ПФ имало задкулисие, защото единият лидер преговарял с ГЕРБ, а другият - с БСП.
"При Валери Симеонов няма задкулисие - има предкулисие!", реагира лидерът на НФСБ."
Той приема спокойно раздялата с Байрактаров, даже му пожелава успех в по-нататъшната му политическа кариера, но призна, че най-много е бил засегнат от обвиненията за някакви фирми на Патриотичния фронт по границата.
"Говори за фирми, близки до ПФ - от това ме заболя най-много. Валери Симеонов само дава, той не взима от политиката. Пожелавам му политически успех, това първо. Но второ - много да внимава какво приказва, да не започна аз да приказвам, каквото знам", заяви Валери Симеонов по адрес на Байрактаров.
14.02.2017, 13:31 часа
1361 1
Коментари

chich Pesho

28.05.2017, 18:30 часа
Tozi Simeonov malko prostak si pada,kakvi sa tezi esesovski zakani i to publichno.. Toi taka si poviarva,che prosto se nasira veche!!!!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha