Нагъл шофьор превзе тротоара пред врачанско школо

Нагъл шофьор превзе тротоара пред врачанско школо Безобразното паркиране по тротоари и тревни площи във Враца няма край. Доказателство за това е снимка, изпратена от редовен читател на BulNews.bg за рубриката „Ти, репортерът“.
Шофьор е паркирал „Тойота“-та си на тротоара пред училище „Христо Ботев“. От кадрите ясно личи масовият манталитет, че хората могат да правят каквото си искат напълно безнаказано. Подобно нагло паркиране не само е в разрез със закона, но и пречи на пешеходците и учениците да влязат безпрепятствено в образователната институция.
„Спират както си искат. Не се съобразяват с никого. Голям зор е видял да паркира така. Минаване по тротоара няма, хората трябва да се придвижват по шосето. Този въобще не е помислил, че буквално е затапил входа на училището. Сигурно ако може ще вкара колата си в двора“, недоволства врачанинът.
Хората се възмущават, че контролните органи не предприемат никакви адекватни действия срещу наглите нарушители.  
16.02.2017, 08:45 часа
3545 6
Коментари

путио маринкин

28.05.2017, 18:30 часа
абе копиле майка ти дееба у путката объсана!кой ти даде книжка да му откъснем ташаците!рак ше те спари по ташаците или путката пичи грип да те умори хаха!ще ви избием без съд и присъда у девене при пачо носа ей олигофрени врачански!ще ви взривим с тротил как спите шизофреници!мършави врачански педераси да ви еба путката лелина циганска манафи!

до бацето

28.05.2017, 18:30 часа
И още нещо, малко по- на запад, в участъка от "Ген. Леонов" покрай пазара, влизането на МПС откъм "В. Априлов" е ЗАБРАНЕНО, случайно повече от един на десет шофьори да го спазва ?????? А само от там един полицай може да си изкарва неговата и на още два, трима, надници........

до бацето

28.05.2017, 18:30 часа
К*во са превземате, тоя даже на пречи на движението и, вероятно е бил спрял само да си купи баничка или да си остави детето в училището. Я погледнете на отсрещната страна на "Ген. Леонов" - в участъка между "Г. Бързашки" и "Екз. Йосиф", при знак, забраняващ СПИРАНЕТО, има ПАРКИРАЛИ коли, една "Нива" е там от месеци......... Ама някой си решил да снима точно тази кола, може и да е завидял на човека, че има по-хубав автомобил или, че се е бръкнал за рег. номер. Видяхте сламката в неговото око, гредата в окото на другите не виждате........

баш врачанин

28.05.2017, 18:30 часа
под "там" визираш целия град, и годините са 20+

!?!

28.05.2017, 18:30 часа
Там поне от 10 години така се спира! Спира се и се паркира направо на пешеходните пътеки на близкото кръстовище! Нищо ново под слънцето.

бацето

28.05.2017, 18:30 часа
срежете му гумите на тоя тупан и ша са научи
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha