Като на кино! Непознати натикаха жена в кола и я заплашиха с нож

Като на кино! Непознати натикаха жена в кола и я заплашиха с нож Истински ужас, достоен за сценарий на филм, е преживяла жена миналата нощ. Тя е била отвлечена от група непознати мъже, които я натикали в кола и започнали да я заплашват с нож при опит да я изнасилят.
Вечерта на двойния празник Св. Валентин и Трифон Зарезан 27-годишна врачанка била на гости на свой приятел във Вършец. Посред нощ обаче, около 2 часа, тя решила да си ходи. По незнайни причини жената решила, че може да измине разстоянието от над 30 километра пеша и тръгнала сама по шосето в тъмнината към Враца.
След като излязла от курортното градче на пътя се появил автомобил с неустановена марка и модел, винен на цвят. От него излязъл мъж, който пресрещнал врачанката. По думите й, тя била насила качена в колата, в която имало още двама души.
Мъжете започнали да тормозят жената, карали я насила да пие алкохол. Стигнало се дотам, че извадили нож и я заплашвали с него, като я подтиквали към „интимни отношения“.
Смелата врачанка обаче не се дала лесно. Тя извадила от чантата си лютив спрей, който използвала срещу насилниците. Тогава те я изхвърлили от автомобила и я зарязали отново сама насред шосето посред нощ.
След известно време, към 4.30 часа, жената подала сигнал на телефон 112. Дежурен автопатрул на полицията бил изпратен да я търси. Униформените намерили жената да се движи пеша в района на разклона за лозята под Вършец.
Прокуратурата вече се е заела със случая и се води разследване.
16.02.2017, 09:40 часа
3229 1
Коментари

Опааа

28.05.2017, 18:30 часа
На тая и е писнало да маа пеша и се е обадила на 112 :).
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha