В Мездра ще се изиграя 3 контроли през почивните дни

В Мездра ще се изиграя 3 контроли през почивните дни Три контролни футболни срещи ще се играят през почивните дни на изкуствения терен на градския стадион в Мездра. В събота от 13:00 часа отборът на "Околчица" /Моравица/, който е седми в есенното класиране в първенството на Врачанската "А" областна група, играе с лидера на полусезона в "А" ОФГ "Монтана" "Пъстрина". 
Също утре, но от 15:00 часа, осмият в подреждането в "А" ОФГ Враца "Скала" /Оселна/ ще приеме дванайстия в Югозападната Трета лига "Германея" /Сапарева баня/. 
В неделя от 14:00 часа новакът във Врачанската регионална лига "Локомотив" /Мездра/ ще изиграе втората си контрола в рамките на зимната си подготовка. Противник на мездренските "железничари" ще бъде тимът на "Бойчиновци", който е трети на полусезона в"А" ОФГ Монтана. Припомняме, че в първата си проверка миналата неделя "Локо" /Мездра/ заryби с 0:2 от лидера в"А' ОФГ София Запад "Своге". Следващата контрола на „железничарите" ще бъде идната неделя, 26 февруари, отново в Мездра, със сборна формация от резервите и юношите старша възраст на "Ботев" /Враца/. Междувременно стана ясно, че шампионатът във Врачанската "А" ОФГ ще бъде подновен на 4/5 март. В първия пролетен кръг на 5 март "Локо" /Мездра/ приема у дома есенния лидер "Манастирище". 
17.02.2017, 15:14 часа
565 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha