Хороскоп 20 февруари: Тежък ден за 3 зодии

Хороскоп 20 февруари: Тежък ден за 3 зодии Тежък ден за 3 зодии. Ден с огромна възраждаща и преобразуваща сила за Овните, а Скорпионите ще се събудят с някакво особено откровение за нещата, които трябва да предприемат. Вижте какво ви чака и вас!

Овен 
Ден с огромна възраждаща и преобразуваща сила. Започнете с инвентаризация на всичко старо в отношенията, връзките и начина на живот. Сложете край на това, което пречи на професионалния ви и личен прогрес. Време е за промяна, незавсимо колко трудно ще бъде. На рамото ви ще плачат хора с комплекси, ще се опитват отново да използват личните ви сили и ресурси. Не продължавайте играта, която отдавна не се играе по правилата, от която страдате не само вие, но и близките. И сексуалната ви енергия се пробужда.
  
Телец 
Всичко, което предприемете днес ще ви даде възможност да направите голяма крачка напред в следващите два дни. Заложете здрави основи на всичко важно и значимо. Не се скъпете откъм труд и материали, ако ще започвате строжи и ремонти. Вложете всичко необходимо като усилия и пари в новата дейност, към която ще се присъедините. Всичко, което направите с желание да си спестите нещо ще зацикли и няма да донесе печалбите, които очаквате. Погрижете се за здравето си търсете място за релакс и отдих.
 
Близнаци 
Ако искате да спечелите и затвърдите позициите си, днес е важно да предприемете нужните действия. Сатрото се руши, напират реформи, идват нови хора, които изискват и нов подход към личните им нужди. Сега е момента да направите крачката, която ще ви обезпечи и позволи да останете актуални в новите условия. Може да се наложат някои раздели и реформи, които не ви се иска много да правите. Но без промяна ще излезте от играта и ще гледате отстрани, това което и вие е могло да направите. Ден за лечение на тялото и душата.
 
Рак 
Активизирайте се максимално, захапете кокала, ако не искате утре да ви захапе конкуренцията. Преломен ден в личната ви и професионална извява. Заложете здрав фундамент на всичко, което предприемате. Ако си спестите усилията още утре ще се издъните и ще станете жертва на тези, които добре са си свършили работата, обезпечили са терена, направили са нужните връзки и преустройства. Включете в действие и резервния фонд, обадете се на доказани във времето приятели и започнете съвместни действия.
  
Лъв 
Днес ще впрегнете в колесницата на личната си амбиция хора с комплекси, с нерешително и зациклено поведение. Действайте изпреварващо и с новаторски подход. Ден на преобразяването. Доминира тенденцията към разрушение на всичко старо независимо на каква цена. Бъдете сигурни, че вие няма да я платите. Лъвът е роден да властва. Обстоятелствата така ще се извъртят, че пак ще се опре до вас, до вашите съвети, услуги, пари и представителни функции. Пробужда се и сексуалната ви активност. Действайте.

Дева 
Ще ви е трудно, ще се налагат промени, за които не сте готови или ви е страх да ги направите. Стоите пред гърнето с меда, а оставяте друг да гребе в него. Кандидатствайте за субсидии. Не си позволявайте да зациклите и да поставите бъдещето си под въпрос. Вземете решение за промяна в курса. Излезте от черупката, изправете се, направете първата крачка към това, за което отдавна се готвите. Чакат ви три силни дни. Започнете нова дейност, борете се за личната си самостоятелност. И любовта чука на вратата ви.
 
Везни  
Ако не рискувате, утре ще съжалявате за пропуснатите шансове и възможности. Огромна преобразуваща и регенерираща сила е скрита в този ден, в който силните ще завладеят престижни позиции, а комплексарите ще останат да им дишат прахта. Добре е да се включат резервите, да се поднови стопирана дейност и да се изоставят такива начинания, които само ви заробват с дългове и безсмислен труд. Може да намерите нужния ви лекар и лекарство, да проведете диагностики и да стартирате оздравителен процес.
   
Скорпион
Ще се събудите с някакво особено откровение за нещата, които трябва да предприемете и за други, които е време да оставите в миналото, да прекратите и сложите точка. Събуждат се огромни сили в организма ви. Сексуалната енергия бележи високи нива. Не се учудвайте, че така ви привличат колегите и колежките. В момента приоритетите ви трябва да се насочат към обезпечаване на бъдещата работа, производство и лична заетост. Може да направите ход, с който да осигурите работа на цялото семейство.
 
Стрелец
Дайте си точна сметка кое е актуално и кое в живота ви е изчерпало възможностите си. Ден на мечката и на мечешките услуги. Страхувате се да предприемете промени и се опитвате да прехвърлите на друг тази отговорност. Но така прехвърляте и шансовете си за печалба, обзавеждате се със съюзници и сътрудници, които ще живеят на ваш гръб и ще ползват екстрите, които вие създавате. До вечерта комплексите за малоценност се засилват, позволявате да ви стъпят на врата. Отложете сключването на нов договор.
 
Козирог 
Ден на фундамента. От огромно значение е на каква база ще стъпите, на какво ще отдадете значение и в каква посока ще се подсигурите. Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. До четвъртък ще направите няколко полезни за бъдещето си крачки и ще постигнете напредък поне в едно свое начинание. Не пестете усилия и средства. Всичко, което предприемете и направите днес нека е здраво и добре подсигурено. Включете в действе резервите, но преди това изключете от делата си хората, които ви подвеждат.

Водолей 
Ден за пътувания, за промяна в курса, за преговори и опит да се излезе от рамките на ограниченията, на които до момента сте били подложени. Получавате някакво особено прозрение за нуждите на момента и за правилната посока. Проблемът е, че трудно се задействате, не вярвате на себе си или няма на кого да разчитате. До вечерта властват едиповите комплекси, увеличава се стагнацията и ви обземат страхове. Ако преодолеете това свое вътрешно съпротивление и направите крачка напред ще имате ползи още в следващите дни.

Риби
Ден на революционни промени. Страхувате се да ги направите, но може да ви се наложи. Хората с комплекси са в най-трудна позиция. Ще трябва да положите много повече сили, за да се освободите от нечие влияние и въздействие. Ден за чупене на окови. Заложете здрави основи на бъдеща дейност и работа. Вървите и към нова любов и дано тя дойде в комплект с новата ви професионална заетост. До вечерта страховете ви нарастват, а и някой ще се възползва от тях. Не позволявайте да ви стресират, рискувайте, бъдете себе си.
 
20.02.2017, 07:53 часа
1823 11
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha