Смениха заместник областния управител на Монтана

Смениха заместник областния управител на Монтана Иван Сергисов отново стана зам. областен управител на Монтана. Със заповед на премиера Огнян Герджиков от 16 февруари от поста е освободен  Бойко Благоев и от същата дата на неговото място е назначен Сергисов. Смяната бе обявена официално днес.
„Искрени благодарности за работата на Бойко Благоев. Той е добър ръководител и перфектно се справи с всичко, свързано със санирането и със стратегията за образованието”, каза областният управител Ивайло Петров и връчи на освободения си заместник плакета на областната управа. Благоев благодари на екипа, с който е работил  и подчерта, че  „това е стилен и ерудиран екип”.
Постът, който днес заема Иван Сергисов не е нов за него. От 1994г. до 1997 г. той е работил в областта, а от 2005 до 2008 г. е бил и зам. обл. управител.
„Надявам се, че ще бъда полезен, няма да има реваншизъм нито опити за сплашване”, гарантира И. Сергисов.
20.02.2017, 15:09 часа
2319 1
Коментари

един фен

28.05.2017, 18:30 часа
Този боклук отдавна трябваше да си замине.Най-накрая справедливостта възтържествува.Трябваше да се случи много по-рано.Такива хора заслужават затвор, не само да ги освобождават от длъжност!!! Сега е време прокуратурата да се заеме Урааааааааааааааа.хахахахаххаха
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha