4 причини сексът във връзка да е по-хубав! Предимствата пред забивката

4 причини сексът във връзка да е по-хубав! Предимствата пред забивката Може би си мислите, че забивка за една нощ е секси и спонтанно изживяване, но често не се оказва така, особено когато самият полов акт не е протекъл според очакваното. Ваше право е да се насладите на секс без да бъдете осъждани, но ако не сте го пробвали докато сте във връзка – изпускате много! Сексът, когато сте във връзка, ви носи удовлетворение, което не можете да получите никъде другаде. Ето кои са основните
предимства на секса между обвързани.
 
1. Сексът във връзка е по-приятен
Когато сте в отношения с някого, доставянето на удоволствие на другия е приоритет и за двамата. В края на краищата, когато обичате някого, целите да го направите щастлив. И колкото повече угаждате на партньора си, толкова по-доволен ще бъде той.
 
2. Сексът във връзка е по-последователен 
Би трябвало да можете да имате страхотен секс, когато си поискате, но проблемът при свалките за една вечер е, че на следващият ден вече не сте достатъчно важни за другия човек. Когато сте във връзка с някого, възможността за секс е налице винаги, когато искате, и то толкова дълго, колкото искате.
 
3. Сексът във връзка е по-интимно преживяване
Не можете да изпитате истинска интимност с непознат, чието име сте научили току що. Разбира се, че физическото привличане е важно, но то е нищо, когато липсва емоцията. Страстта може и да е налице, но без
интимност сексът няма да е съвършен. В едни отношенията вие имате дълбока връзка с човека до вас, когото обичате.
 
4. При секса във връзка го няма неудобството на сутринта
Всички сме виждали момчетата и момичетата, които ходят с измачкани дрехи рано сутрин, след като са прекарали дива нощ. Един-два часа сън на неудобно място може и да не са проблем, но прибирането след това вкъщи се оказва именно това. И докато при мъжете е една идея по-лесно, то жените срещат редица перипетии, като размазан грим на лицето, развалена прическа, а понякога дори и скъсана рокля и неудобни обувки. Във връзка вие просто ще се събудите голи до партньора си, след това просто ще станете и ще си направите закуска.
20.02.2017, 15:14 часа
1339 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha