Разпродават голям варов завод в Мездра

Разпродават голям варов завод в Мездра Държавен съдебен изпълнител сложи на тезгяха голям завод в Мездра, научи BulNews.bg. Заводът е „Бивар“ АД, който произвежда и търгува с негасена вар и инертни материали. Разпродажбата се извършва за погасяване на вземанията на Диян Моновски и Виктория Данкова, пояснява съдебният изпълнител от железничарския град.
На тезгяха са сложени няколко сгради, намиращи се в землището на село Кунино в община Роман. На първия терен се разпродават две ремонтни работилници, административна сграда към промишленото предприятие с площ от 83 кв. метра, битова сграда с площ от 99 квадрата, 9 големи склада, гараж за автомобили, сграда със специално предназначение – кантар с площ от 40 квадратни метра, 4 шахтови пещи и 3 навеса тип бункери. Първоначалната цена, от която ще започне наддаването за тези обекти ще е 115 110 лева.
На друг терен се разпродават още няколко отделни сгради, собственост на предприятието, като едната е самостоятелен склад за 3 300 лева, другата е склад с трансформаторен пост. Цената за него стартира от 5 580 лева. Разпродава се и друг самостоятелен склад, който е с няколко специални бункера, за които първоначалната цена тръгва от 22 680 лева.
Търгът ще се проведе на 3 април от 10 часа в канцеларията на съдебния изпълнител на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ 21.
21.02.2017, 08:30 часа
2498 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha