За кой ли път! Врачани изреваха от кошмарна улица в центъра на града

За кой ли път! Врачани изреваха от кошмарна улица в центъра на града За кой ли път врачани изреваха от улица в центъра на Враца, която е в трагично състояние. Читател на BulNews.bg изпрати за рубриката „Ти, репортерът“ кадри, показващи кошмара, който преживяват хората, принудени да минават всеки ден от там.
Става въпрос за улица „Георги Бенковски“, която се намира до Централна поща. Тя беше разкопавана няколко пъти по проекта за водния цикъл на Враца. След строително-ремонтните работи обаче така и не бе асфалтирана. Вече месеци наред натоварената улица, на която е разположена и една от най-големите стоянки на таксита в града, е в кошмарно състояние.
Положението се влошава в последните дни, след затоплянето на времето. От снега траповете са станали още по-големи и след като се стопи преминаването по улицата е същински кошмар. В момента локви покриват голяма част от изкопите и шофьорите дори не подозират пред какво препятствие за изправени.
„Покажете, моля ви, състоянието на тази улица! Писна ми да си троша колата!“, пише вбесеният врачанин. 
21.02.2017, 14:14 часа
6117 21
Коментари

руската трошка самара

28.05.2017, 18:30 часа
Личи си, че си предозирал хапченцата! А май си ударил и една линийка, а? Хероинче? Хашишче? А клизмичката направи ли си? Имаш нужда, имаш нужда!!! Толкова си превъзбуден!!!

руската трошка самара

28.05.2017, 18:30 часа
Личи си, че си предозирал хапченцата! А май си ударил и една линийка, а? Хероинче? Хашишче? А клизмичката направи ли си? Имаш нужда, имаш нужда!!! Толкова си превъзбуден!!!

лада

28.05.2017, 18:30 часа
ДО ЛАДА САМАРА -ИДИОТЕ СМОТАН АЛКОХОЛИЗИРАН ,С ЕДНА ДУМА МОЖЕШ ТИ ДА КАЖЕШ КАКВО НАПРАВИ ТОЗИ УБАВЕЦ СИН НА АЛКОХОЛИЦИ И ДЕГРАДИРАЛИ МАЛОУМНИЦИ КАТО ТЕБ . ТА С ЕДНА ДУМА ТОЗИ КАКВО НАПРАВИ ? АКО СИ ГАВРЪТНАЛ ОЩЕ ЕДНА ЧАШКА МЕНТЕ РАКИЯ ЩЕ ТИ КАЖА -НИЩО . КРЪГЛА 0 ТАКАВА КАКВАТО СТЕ ВСИЧКИ КОИТО ВИ НАЗНАЧИ ПО ПАРТИЙНА ЛИНИЯ В ОБЩИНАТА . КОЛКОТО ДО КРИВОДОЛСКИЯ -ДА КОЛКОТО И ДА НЕ ВИДИТЕ ОТ ПАРТИЙНИ ОЧИЛА , НАПРАВИ И ТО СЕ ВИЖДА , ДАЖЕ КАТО ХОДИШ ДА ЛЕКУВАШ МАХМУРЛУКА СИ В БОЛНИЦАТА ТЕ ВОЗЯТ ПО АСФАЛТИРАНИ УЛИЦИ . ТОЗИ КРЕТЕН ЩЕ СИ ВДИГНЕ ЧУКАЛАТА И ЩЕ СИ ИДЕ В ДЖУМАЯТА ,НИЕ ОСТАВАМЕ ТУК И ТОВА В КОЕТО ГАЗИМ И ТОВА НА КАКВО ЗАПРЛИЧА ГРАДА НИ НЕ НИ ХАРЕСВА , А НА ТЕБ АКО ТИ ХАРЕСВА ХОДИ НА М...КА СИ В .... колко голям идиот трябва да си за да не виждиш истината, като газиш всеки ден в нея

ЛАДА САМАРА

28.05.2017, 18:30 часа
КОГАТО НЯКОЙ ГОВОРИ С ФАКТИ, ДРУГИ С ИМЕНА НА РУСКИ ТРОШКИ ЦИНИЧНО СЕ ЗЪБЯТ! ВЗЕМИ СИ ХАПЧЕТАТА, А АКО СИ ПРЕДОЗИРАЛ- НАПРАВИ СИ КЛИЗМА!

лада

28.05.2017, 18:30 часа
Име 21.02.2017, 17:29 часа - СЛЕД ЗАБАВАЧНИЦАТА В ОБЩИНАТА ДА НЕ СА ОТКРИЛИ И КРЪЧМА ТАМ И ДА СИ СЕ НАЛЮЛЯЛ РАНО-РАНО ???!!!

бреййй

28.05.2017, 18:30 часа
изброените улици + парк леденика/ смешен но по идеен проект на гербаджийското котило/ , вестител, детския кът там и велоалеята, няколкото игрища,прекрасен парк в дъбника , стадион христо ботев , ул.околчица и това при правителство което всячески пречеше защото не бе от герб .може да е малко за 5 год. а до тук за 1-а ??????????????

бреййй

28.05.2017, 18:30 часа
брейййй, че си слабак по смятане и силен по плюнки 21.02.2017, 17:09 часа - 1 proekta e praven po vremeto na gerb/wahov/ kato tozi prekrasen proekt ne e mislen da se preasfaltirat ulicite a da se kyrp[t!!!! 1 този проект е правен по времето на герб/шахов / и не е мислен за пре асфалтиране а за кърпене. 2 като загубиха изборите и не спечелиха нашите фирми започна едно съдене и бавене/закъснение повече от година / 3 да не споменавам бул.демокрация, 2 юни и мито орозов и екзарх йосиф, които бяха тотално асфалтирани и оправени след полагане на тръбите , като и алеята към стадиона , 4 това което е изкопано , положено и изоставено е от юни 2016 г/пл руски , хр. ботев и още много улици в града/ така че е малоумно това което направиха преди 3 седмици и вече Хасфалта там се стопи преди снега. 5 Та за една година този прекрасен кмет каква я свърши , нещо което обеща едни 500м3 кръгово го асфалтираха 3 месеца!!!!!!!!. да не говорим около блоковете че си седи разорано от година , тръби и материали навсякъде. Та къде е смотания кмет , какво стана с обещанията му , сега тичка на предизборни обещания . ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ЕДИН НЕКАДЪРНИК ДА СЪСИПВА ГРАДА НИ . ТА ПРИЯТЕЛЮ ЗНАЕЯ ЛИ КОЛКО ФЕСТИВАЛА И КОЛКО УЧАСТНИЦИ ИДВАХА ВЪВ ВРАЦА ПРЕДИ ТОЗИ ТОЛУП ДА СТАНЕ КМЕТ ? НЕ ЗНАЕШ

Хаха

28.05.2017, 18:30 часа
И кои са "останалите от Каменов", че не моо са сета, я ги изброи.....

Име

28.05.2017, 18:30 часа
Пари за проекта няма. Каквото се направи бяха 2-3 улички от Кольо и останалите от Каменов, който през ден беше в София, за да се моли да отпуснат още. Неслучайно министърката каза, че са дали 80 млн, а явно не стигат, смятайте сами колко са липсите. И тоя крадливец тръгнал депутат да ми става...

28.05.2017, 18:30 часа
Може да питат първата в листата на ГЕРБ, кой измисли този малоумен проект, да се раздели на етапи и да се копаят улиците два пъти, без да е осигурено финансиране за цялостно асфалтиране. Пари за проекта има достатъчно, но някой е мнооого некадърен, за да се работи по този проект. Нима улуците по които не е копано са добри? Или улиците по които мина този воден цикъл - Демокрация, 2 юни, Екзарх Йосиф, Здравната каса, Гаврил Генов и мн други са лоши?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha