"Единни за промяна" издигнаха "Не подкрепям никого" като кандидат на парламентарните избори

"Единни за промяна" издигнаха "Не подкрепям никого" като кандидат на парламентарните избори Уникален кандидат за народен представител беше издигнат от гражданско движение "Единни за промяна" във Видин. Те започват масирана предизборна кампания в подкрепа на последното квадратче в интегралната бюлетина - "Не подкрепям никого". 
На пресконференция членовете на инициативния комитет, оглавяван от Росица Кирова, заявиха категоричната си позиция за промяна на политическата система, която работи единствено в услуга на политическите елити. От "Единни за промяна са категорични, че работата на следващите депутати трябва да е промяна на избирателната система, след което Народното събрание да бъде незабавно разпуснато.  
"Винаги сме изразявали позиция, че народният представител трябва да представлява не себе си и не партийния си елит, а гражданите. Затова призоваваме всички да изразят позицията си, като не подкрепят никого от издигнатите кандидати". 
Официално от "Единни за промяна" ще открият предизборната си кампания на 1 март. За предизборен слоган са избрали "Заедно можем да променим системата" и призоваха водачите на партийни листи да участват в дебат пред видинската общественост.
21.02.2017, 15:15 часа
751 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha