Утвърдиха регламента за провеждането на 71-вия поход "По пътя на Ботевата чета"

Утвърдиха регламента за провеждането на 71-вия поход "По пътя на Ботевата чета" Утвърден е регламентът за провеждането на 71-вия НТП "По пътя на Ботевата чета" Козлодуй-Околчица, съобщиха от областната управа във Враца. 
Походът се провежда всяка година от 27 май до 2 юни, в една походна колона по 120- километровия „Ботев път“ от Козлодуйския бряг до връх Околчица във Врачанския балкан. Тази година той ще премине под патронажа на 1. Румен Радев - президент на Република България, със съдействието на Министерство на образованието и науката, Регионалните управления по образованието, Министерство на туризма, Български туристически съюз и СКО „Леденика“ Враца. 
 За провеждане на 71-вия Национален туристически поход „По пътя на Ботевата чета“ Козлодуй - Околчица, Областна администрация - Враца осигурява: почистване и обезпаразитяване на маршрута и биваците, полеви мивки и химически тоалетни, екипи на ЦСМП - Враца, ОД на МВР - Враца, ОУПБЗН - Враца, придвижването на всички автомобили до биваците се извършва в организирана автоколона, придружена от КАТ - Враца, при спазване на Закона за движението по пътищата, екип за ръководство на похода чрез СКО“Леденика“ - Враца, културно-художествена програма, транспорт за бивачните съоръжения на ученическите групи, храна и питейна вода за учениците и техните ръководители, участници в похода (три пъти дневно), съгласно утвърдено меню, отговарящо на изискванията на националното законодателство за здравословно хранене на ученици. Всички желаещи да участват в похода трябва да изпратят попълнена заявка за участие в срок до 09.05.2017 г. на адрес: гр. Враца 3000, бул. „Демокрация“ № 1, Областна администрация - Враца или сканирана с подпис и печат на електронна поща: [email protected].
 
21.02.2017, 15:38 часа
1022 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha