БСП: Кампанията ни ще бъде позитивна и насочена към хората от Видинска област

БСП: Кампанията ни ще бъде позитивна и насочена към хората от Видинска област "Кампанията ни ще бъде позитивна и насочена към хората от Видинска област", каза при регистрирането на листата на БСП във Видин водачът Филип Попов.
Според него листата, която е регистрирана е добра и балансирана, има юристи, лекари, професори и всички те ще работят за силна предизборна кампания и победа. Той посочи, че кампанията ще бъде отворена към всеки един жител на областта.
„Идеите и пътят за решаването на проблемите ще дойдат от гражданите на Видинска област”, каза още Попов. Водачът на листата Филип Попов е юрист. След него е д-р Цветан Топчиев, председател на ОбС-Брегово. На трето място е още един юрист - Борислав Василев. Следва проф. д-р Пламен Цветанов, пети е Мирослав Марковски от ЗС „Ал. Стамболийски“, шести е Юри Ценков, доктор по икономика и управление, на седмо място е д-р Наташа Петкова, председател ОбС на БСП-Ново село и на осмо място е Иван Тропоманов - журналист и публицист от Българската индустриално-аграрна партия.
21.02.2017, 16:01 часа
2059 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha