Областният управител: Калин Каменов ощетява врачани

Областният управител: Калин Каменов ощетява врачани Днес областният управител Момчил Младенов върна за ново разглеждане актуализацията на бюджета на общината за 2017 година с реализирания преходен остатък. Причината са неспазени срокове за внасяне на докладната преди разглеждането й от местните сенатори.
От предоставените по протокола предварителни материали става ясно, че докладната записка на вносителя е внесена в общинския съвет на 10.02 или 4 дни преди заседанието. В същия ден е насрочено и провеждането на извънредното заседание. В разпоредбите за промени на общински бюджет през бюджетната година е необходимо 15 работни дни преди датата на заседанието на общинския съвет да бъде внесена докладната и съответно предоставена за обсъждане в съответните комисии. Има и други мотиви, по които решението на общински съвет не отговаря на законовите норми, посочи Младенов.
„Тук е мястото да спомена, че 6.5 млн. лева преходен остатък не е повод за хвалба. Това значи, че за 6.5 млн. лева ние сме лишили населението на Враца от съответните образователни, социални, благоустройствени услуги, които е трябвало да бъдат извършени след като са планувани в бюджета за миналата година. По този начин бюджета на община Враца се увеличава изкуствено на 50 млн. лева за 2017. Ако същото го направим и за тази година и в другата ще достигнем бюджет от 60 млн. лева. Реализирането на преходен остатък от бюджета не са спестени пари, а спестени услуги за жителите на общината“, категоричен бе Младенов.
21.02.2017, 16:59 часа
6567 14
Коментари

враца

28.05.2017, 18:30 часа
калине калине защо от зам.министър стана кмет нали всичко можеш мини по нашата улица ама си завържи здраво връзките на обувките че ще останеш направо бос иди в пъкъла заедно с целият си екип

поля

28.05.2017, 18:30 часа
А някой да е очаквал Момчил да хвали кмета на Враца,след като го изгони за некадърност,Момчиле ,не се ежи чак толкова,не си за дълго

Колева

28.05.2017, 18:30 часа
Оня криводолския завършваше на минус, щото хотели на морето се не строят с есенни листа.И ГЕРБ си е ГЕРБ не се пребоядисва като вас от жълто, па оранжево та до червено.

хаха един луд се пръкна

28.05.2017, 18:30 часа
Тия простотии ги разправяй на вашето червено партийно събрание! Аман от лъжливи червени нерези! Трудно ще се доберете пак до народните парички! Мултимилионерите начело с главната приватизаторка госпожа лъжа ще почакат!

путйо маринкин

28.05.2017, 18:30 часа
Абе Момчилееее, що не вземеш да се скриеш, ама така, че никой и никога да не може да те намери!!! Баси идиотското изказване, честно! Бегай да въртиш свирки на комунягите!

хаха една луда се пръкна

28.05.2017, 18:30 часа
До Врачанка - ти малоумна ли си . какво разбираш под -добър стопанин ? това на което запрлича града ни на добрия стопанин се дължи. добрия стопанин върши нещо , не като парашутиста . добрия стопанин се грижи за повереното му а този го е грижа единствeно как да смукне некой лев и да пълни партийната касичка . егати добрия стопанин . дано такъв да е и мъжът ти в дома ви .П.П Дай определение за -добър стопанин , че нещото наречено -кмет не се вписва

имаме специалисти с лев уклон

28.05.2017, 18:30 часа
Що не дойдеш и на мен да ми направиш едно фелацио? И аз нема да се дърпам!

Врачанка

28.05.2017, 18:30 часа
Трудно ще ни излъжете. Калин Каменов е много добър стопанин на община Враца. Криводолския като приключваше на минуси какво за врачани беше по-добре? Луканов с какъв резултат остави болницата? Не сме малоумни, моля Ви.

ТДнаНАП-ВеликоТърновоофисВраца

28.05.2017, 18:30 часа
Я му направете едно освежително фелацио, без да "организирате" питане до прокуратурата. Мисла, че нема да се дърпа.

иван

28.05.2017, 18:30 часа
Идиота Момчил Младенов така се е настървил за отмъщение,но да му е ясно,че повече от месец-два той пак ще се върне в блатото,какво разбира от бюджет господина,собственик на редица примамливи имоти ,заграбени по времето на НДСВ ,ще организираме питане до прокуратурата за законноста на сделките му
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha