Нов кошмар на Е-79 между Мездра и Ботевград! Турчин пострада при жестока катастрофа с ТИР

Нов кошмар на Е-79 между Мездра и Ботевград! Турчин пострада при жестока катастрофа с ТИР Нова катастрофа е станала на международен път Е-79 в местността Копяновец край Новачене, видя BulNews.bg. Турски ТИР се е обърнал в канавка, като при инцидента е пострадал водача.
Произшествието е станало рано тази сутрин. Камионът, който е превозвал два влекача, е пътувал в посока София. По неизвестни към момента причини шофьорът загубил контрол над управлението. Тежкият камион първо се ударил в мантинелата, след което рязко се врязъл в горския масив в отстрещната страна. При удара са отсечени няколко дървета.
Шофьорът е получил наранявания от силния удар. Той е със счупена ключица и други травми, закаран е в софийската болница „Св. Анна“.
Цялото возило е смачкано до неузнаваемост, по пътното платно се е разляло горивото му. Ремаркето е препречило лентата са движение към Мездра и в момента колите се пропускат само в свободната лента.
Инцидентът е станал на същото място, на което миналата седмица при жестока катастрофа пострадаха три млади момчета от Зверино, а едно почина. 

Снимки: Botevgrad.com
22.02.2017, 09:16 часа
8473 3
Коментари

iii

28.05.2017, 18:30 часа
На тоя учатък стават едни от най зверските катастрофи в България.Предлагам да се съберат (по 10 коли минимум) от от Враца и околните градове и села и да идем да блокираме Българо -гръцката граница.Докато не направят този учатък по безопасен.

Пешо

28.05.2017, 18:30 часа
Кому не е известно,че пътния участък Ребърково-Ботевград е абсолютно неподходящ са трафика на тировете,идващи от Дунав мост 2 и ферибота в гр.Оряхово.До голяма степен е целия участък от пътя Мездра -Видин не е за такъв трафик. Освен приказки не ми е известно да има някакъв план или програма не за рехабилитации ,а за ново пътно трасе до Видин.Програма не за една-две години,не за тези или следващи избори,а за една петилетка или десетилетие.

Машала

28.05.2017, 18:30 часа
" По неизвестни към момента причини шофьорът загубил контрол над управлението. " По неизвестни..? По неизвестни?? Причината си е много известна- тъп, нагъл, меришещ на овце Турчин!!! Ако някой си направи труда и се поразрови, ще види колко от катастрофите причинени от ТИР са именно такива управлявани от Турци. Тия орки се имат за големи майстори на волана, но са кръгла нула. Жалкото е, че невинни си го отнасят заради тях. Случаите са безброй. Не знам, защо въобще са го транспортирали в болница... Защо трябва да плащаме лечението на убийци????
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha