Трагедия на рок концерт на Disturbed, 19-годишен загина

Трагедия на рок концерт на Disturbed, 19-годишен загина Трагедия е станала на рок концерт на американските групи Disturbed и Avenged Sevenfold в Германия. 19-годишен член на екипа за сценична подготовка е починал, а друг младеж бере душа. 
Трагичният инцидент е станал преди началото на шоуто в Щутгард. Докато местен екип подготвял сцената за изявата на рок групите, 26-годишен младеж паднал, докато свалял светлинен прожектор. За беда мъжът се приземил право върху друг член на екипа - на 19 години. По-младото момче е загинало, а човекът, паднал върху него, е в критично състояние.
Информацията беше съобщена официално от членовете на Disturbed в социалната мрежа. Те изразиха своите съболезнования към близките на загиналото момче и пожелаха бързо оздравяване на оцелелия сценичен работник.
"Нямаме думи да опишем ужаса си", споделиха членовете на метъл бандата. Те заявиха, че посвещават останалите концерти от съвместния си проект на "падналия брат", като призоваха хората да ценят всеки момент в живота си.
22.02.2017, 09:45 часа
555 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha