Семейната драма във Видинско се заплита! Затритото семейство – сред най-уважаваните в селото

Семейната драма във Видинско се заплита! Затритото семейство – сред най-уважаваните в селото Видинското село Дреновец е в шок от зловещата трагедия, която се разигра в началото на седмицата. Едно от най-уважаваните семейства е затрито по ужасяващ начин. Ветеринарят Кирил Дамянов удушил жена си Катя, след което сам сложи край на живота си, като увисна обесен на дърво в двора си.
Както BulNews.bg първо съобщи, към 9 часа във вторник жена видяла тялото на своя 73-годишен съсед, обесено на дърво в двора му. Тя веднага подала сигнал в полицията и криминалисти били изпратени на оглед. Оказало се, че трагедията обаче е далеч по-голяма. В къщата униформените открили безжизненото тяло на 69-годишната съпруга на мъжа.
Разследващите не установили следи от противозаконно проникване в къщата на семейството. Телата били транспортирани за аутопсия във видинската болница. Според заключението на съдебния лекар не са установени данни за насилствена смърт при мъжа. Жената е починала от задушаване, сочи резултатът от аутопсията.
Кирил дълги години бил ветеринар в селото. Преди време обаче получил инсулт и спрял да работи. Жена му Катя пък била детска учителка във филиала на местната забавачка, където си докарвала допълнително пари към пенсията. По думите на техни съселяни, двамата били силно и здраво семейство. Местните не могат да си обяснят каква е причината за трагедията, завършила с два трупа. 
23.02.2017, 10:01 часа
6442 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha