Жана Бергендорф ще пее във Враца в подкрепа на малката Маги

Жана Бергендорф ще пее във Враца в подкрепа на малката Маги Звезди от българската сцена се събират във Враца в подкрепа на 3-годишната Маги. Утре в градската концертна зала ще се проведе благотворителен концерт с участието на Жана Бергендорф и рапъра Големия.
Малката Маги страда от левкемия. Сумата, необходима за нейното лечение в Германия, е непосилна за семейството й. Млади хора от Враца взели присърце каузата и обещават, че ще направят всичко по силите си да помогнат на едно българско дете.  
Благородната инициатива в подкрепа на малката Маги ще се състои на 24 февруари от 18.30 в Градска концертна зала Враца. Освен Жана Бергендорф и Големия, участие ще вземат и млади таланти от Враца - Ина Георгиева, SB, Стиви, ще танцуват Monstribe и балет Magic. Входът е 5 лева, като всички събрани средства ще отидат за лечението на Маги.
"Приятели, с мъка на сърцето се обръщам към Вас за помощ! Нашето съкровище се бори две години с коварната диагноза и в мига, в който приключихме лечението, болестта се завърна, по-страшна и от преди. За нас пътят е един - лечение в Берлинска клиника. Сумата е непосилна за нас, за това ще влезем в немската здравна система, като започнем живот в Германия, но началото е трудно. За това се обръщам и към Вас. Необходими са ни средства с който да можем да се установим и започнем лечение", пише майката Христина в социалната мрежа "Фейсбук".
Който желае да помогне може да го направи на следните дарителски сметки:
Христина Йорданова –
BG71TTBB94001524184067,
BIC: TTBBBG22,
титуляр Христина Йорданова,
Сосиете Женерали Експресбанк
или на сдружение
„Да бъдем хора“ –
BG22IORT80481083446900,
BIC:IORTBGSF,
титуляр СНЦ“Да бъдем хора“,
основание за плащане: Дарение за Маги.
23.02.2017, 11:19 часа
1733 1
Коментари

iii

28.05.2017, 18:30 часа
Дано се съберат парите и мъничето се излекува.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha