Нашенецът, екстрадиран в САЩ - за източване на банкомати

Нашенецът, екстрадиран в САЩ - за източване на банкомати Младият мъж от монтанското село Долно Церовене, който бе арестуван от полицията след искане да бъде екстрадиран в САЩ, е издирван по подозрение за участие в банкови кражби.
Срещу 24 годишният Симо Д. от село Долно Церовене има издадено постановление от Върховна касационна прокуратура за задържане във връзка с искане за екстрадиция в САЩ за извършени престъпления съгласно законодателството на тази страна, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.
В сряда Симо Д. е бил открит и арестуван в родното си село. В дома му са извършени процесуално-следствени действия по претърсване и изземване под ръководството на следовател, заявиха от полицията.
Мъжът е в ареста с мярка „задържане под стража за 72 часа”.
Според запознати, властите в САЩ търсят Симо Д. за незаконно източване на пари от банкомати. Преди време младият мъж е бил при родителите си в Канада, но преди 3 години се прибрал в родното си село. Оженил се, а наскоро му се родило и дете, разказаха местни жители. У нас обаче Симо не работел нищо, живеел с парите, които родителите и брат му пращали от Канада. В селото той не създавал проблеми, споделиха още хората в Церовене.
23.02.2017, 15:45 часа
1287 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha