Хороскоп за 24 февруари: Седмицата завършва с успех за 3 зодии

Хороскоп за 24 февруари: Седмицата завършва с успех за 3 зодии
Овенът ще има късмет да постигне успехите си, а телците ще бъдат ангажирани изцяло. Раците трябва да се концентрират върху проблемите си. Вижте какво ви вещаят звездите:

ОВЕН
Имате късмет за постигане на успехи в действията и ангажиментите си днес. От това положително развитие се изключват преговорите по делови въпроси. По-добре е, ако днес провеждате такива, да ги отложите, за да остане все пак известна надежда, че ще постигнете желани резултати.

ТЕЛЕЦ
В петък Телците са изцяло ангажирани с реализирането на свое намерение, което при едни от вас има обществена или професионална насоченост, докато при други носи съвсем лична характеристика. Повечето от вас са нетърпеливи и склонни към допускане на грешки. Внимавайте!

БЛИЗНАЦИ
Смутени и обезпокоени са днес Близнаците и повечето от вас ще се затворят в собствените си мисли и подозрения. От друга страна, сте самостоятелни и с голяма сила на самообладание, но мнозина са притеснени от очаквани неприятности, които може да ви създаде жена.

РАК
Концентрирайте се върху най-съществените проблеми, които предстои да разрешите, и действате незабавно. Реформата е наложителна и повечето от вас вече ясно я съзнават. Вашите лични и професионални намерения ще намерят перспективна реализация, ако разчитате на здравия разум.

ЛЪВ
Истински успех можете да завоювате днес в професионалните си дела, но трябва да не позволявате да ви владеят страсти и прибързани решения. Денят е начало на плодотворен период, през който вашите неприятели ще ви оставят на мира.

ДЕВА
Към всичко, което предстои днес да реализирате в дневната си програма, трябва да пристъпите много отговорно. Денят е много добър за засилване на обществените контакти. Възможно е при такива да не постигнете онова, което ви интересува. Деловият израз в петък е добър.

ВЕЗНИ
Петък е успешен ден за деловата дейност. В професионални дела този успех няма да се изрази при всички от Везни, но условията са много благоприятни за съдружна работа. Днес можете да осъществите нови контакти и да постигнете споразумение за взаимни дейност.

СКОРПИОН
Не бива да проявявате нерешителност по отношение на преките си задължения или при контакти, които са решителни за вашaтa бъдеща дейност. Шансът ви днес е добър, но не е изключено условията за успех да са променливи. Това до голяма степен зависи от вас и от начина ви на подхождане.

СТРЕЛЕЦ
Силна професионална изява имат Стрелците днес и мнозина ще се справят с много работа. Устойчиви сте на промени и няма да ви липсва шанс за реализация, но той е ограничен в рамките на професионалните действия. От голямо значение за вас е одобрението, което ще получите от началниците си. Не трябва да търсите начини да задоволите финансови стремежи.

КОЗИРОГ
Обвързани сте с много работа днес, но е съмнително, че ще успеете във всичко. При някои тази възможност ще бъде възпрепятствана поради физическо неразположение, което е възможно да премине в болест. Петък предоставя отлични възможности за контакти. Ще се наложи да потърсите отсрочка за някаква работа, която буксува поради липса на документи.

ВОДОЛЕЙ
Петък е един от добрите дни за вас, характерен с обществени контакти, възможности за финансов късмет и вероятност при някои от вас за постигане на споразумение относно осъществяване на идея. Недоволството ви ще се изрази във връзка със служебните ангажименти. Натоварват ви със задачи, които не са в трудовата ви характеристика, и ви търсят отговорност за тях.

РИБИ
За Рибите петък е изпълнен с много късмет. Едновременно с това денят сочи края на труден период за вас. Сега трябва да изхвърлите от съзнанието си всяка мисъл за препятствия и да се активизирате както в професионалната си дейност, така и за контакти. Те имат значение за обществена изява. Заели сте изчаквателна позиция за проект, който касае повече хора.

24.02.2017, 07:54 часа
1712 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha