Психичноболна крила 12 години детето си в дървен сандък

Психичноболна крила 12 години детето си в дървен сандък Психичноболна рускиня крила детето си 12 години в дървен сандък. Заключвала го в него, но починала при нещастен случай в дома си. Жената работела като доячка в селскостопанска ферма в село Александровско в Кировска област.
След като не отишла няколко дни на работа, нейни колеги отишли додома й. Те разбили вратата и я намерили мъртва, а полицаите, които отишли да разследват смъртта й, намерили дъщеря й. Момичето било полуголо, съобщава esoreiter.ru.
До срещата си с полицаите 12-годишната Маша не е виждала никой друг, освен лудата си майка. Затова и не можела нито да говори, нито знаела как да се държи пред други хора. Настанили момичето в психоневрологичен дом за деца. В началото Маша не разговаряла с никого, а после започнала да крещи нецензурни думи, които е чувала от ненормалната си майка.
Момичето имало проблем и с хранителните навици. То отказвало да яде месо и риба, плодове и зеленчуци. Приемало само хляб и мляко. Постепенно Маша се научила да се облича и съблича, да се храни с прибори, да спи на легло, да се къпе и да общува с другите деца и възрастни. След четири месеца тя започнала да се усмихва и да ги поздравява.
Сега тя е на 38 години и бившите й учители твърдят, че води живот като всички нас.
24.02.2017, 12:58 часа
1491 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha