Петя Аврамова, водач на листата на ПП ГЕРБ за област Враца: В предизборната кампания съдете по делата, а не по думите

Петя Аврамова, водач на листата на ПП ГЕРБ за област Враца: В предизборната кампания съдете по делата, а не по думите „Имам апел към врачани – съдете по делата, а не по думите”, това заяви Петя Аврамова водач на листата на ПП ГЕРБ за област Враца на откриването на кампанията на политическата партия. „ГЕРБ е партията, коятоне само говори за проблемите, а е доказала, че има реални решения”, добави тя.
ПП ГЕРБ - Враца стартира  традиционно с водосвет за здраве и успех на предстоящите Парламентарни избори и за доброто на Враца. Водосветът бе отслужен  от отец Василий в храм „Св. Николай".
„Започваме предизборната кампания с вяра и оптимизъм. В листата на ПП ГЕРБ сме заложили на кандидати, които живеят и работят в област Враца. Има експерти от всички области, които познават добре проблемите в региона и ще работят за успешното им разрешаване”, каза Петя Аврамова.
Тя подчерта, че ГЕРБ започва кампанията с реални решения за проблемите на Северозапада.
„В последните дни много хора, които дори не познават населените места в област Враца говорят, че ще работят за развитието на региона. Аз вярвам, че врачани имат представа кои са хората работили за решаването на проблемите в Северозапада. Можем да се разходим и да видим ремонта на бул. Васил Кънчов, който не е обновяван повече от 30 г. Това е един решен проблем. Такъв е и изпълненият ремонт на пътя Враца - Криводол. Можем да отчетем и средствата, осигурени за ремонта на пътя Враца – Леденика, който обхваща и бул. „Христо Ботев” и „Крайречен булевард”. Правителството на ГЕРБ отпусна 40 млн. лева за изпълнението на редица проекти в област Враца. Ние работим, без да политиканстваме на тема „Проблемите на Северозапада”. ПП ГЕРБ предлага реални решения, които ще представим пред жителите в областта по време на предизборната кампания”, допълни Петя Аврамова. 
На откриването на предизборната кампания присъстваха кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ - Враца, кметът на Община Враца Калин Каменов, кметове на Челопек, Паволче, Мраморен, Власатица, Голямо Пещене, общински съветници от ГЕРБ и общинското ръководство на партията.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
24.02.2017, 14:44 часа
3495 12
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha