Три селекции на "Ботев" /Враца/ играха контроли днес

Три селекции на "Ботев" /Враца/ играха контроли днес Три формации на "Ботев" /Враца/ пътуваха с днес за контроли на различни места. Инициативата бе на треньора на юношите младша възраст Любен Любенов. 
U15 с наставник Тодор Гарев надигра връстниците си от "Бдин" /Видин/ в Ружинци с 2:0. Превъзходството на врачани узакони с 2 попадения капитанът Денис Русинов в 50-та и 60-та мин. след асистенции на Ивайло Тодоров и Георги Чобанов.
„Доволен съм от момчетата. Изпълниха указанията ми и не изпуснаха инициативата през целия мач. Подготовката ни върви по план и за старта ще бъдем напълно готови. Базата в Ружинци е перфектна. Благодаря на домакините за любезното посрещане и организацията“, заяви наставникът Гарев. 
По същото време юношите младша възраст на "Ботев" играха в Дреновец срещу новосформирания отбор за старша възраст на домакините, който от следващия сезон ще се включи в областното първенство. Врачани се наложиха със 7:2, като с два гола за успеха се отчете Иван Велчев, а по веднъж точни бяха Бисер Марков, Денис Марков, Петър Джорджевич, Кристиян Илиев и Алекс Иванов.
В Монтана пък играха подготвителните групи на "Прециз" и "Ботев". Мачът бе спечелен от домакините с 2:1. До почивката те вкараха два гола, а в последната минута на първата част Пламен Спасов съумя да върне едно попадение с далечен удар. В началото на второто полувреме Иван Аспарухов се озова сам срещу вратаря на Прециз, но не успя да изравни. Вместо това монтанчани вкараха трети гол. За "Ботев" реализира Кристиян Йотов след асистенция на Пламен Спасов, но попадението бе отменено заради засада. Крайният резултат беше оформен в последната минута на мача.
Първата среща на "Ботев" /Враца/ от пролетния дял на първенството в зона "Враца" е след седмица у дома с "Чавдар" /Бяла Слатина/. Преди това е възможно възпитаниците на Лукан Луканов да имат още една контрола.
24.02.2017, 16:09 часа
483 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha