"Скала" /Зверино/ и "Скала" /Ослена/ подновяват шампионата във Врачанско

"Скала" /Зверино/ и "Скала" /Ослена/ подновяват шампионата във Врачанско С дербито на Искърското дефиле между "Скала" /Зверино/ и "Скала 2015" /Оселна/ през почивните дни ще бъде подновено първенството по футбол във Врачанската "А" областна група. Интригуващият двубой е от 11-ия кръг на шампионата, който беше отложен през ноември заради втория тур на президентските избори. Дерби-срещата е в събота от 14:30 часа на стадиона в Зверино. В класирането на полусезона "Скала" /Зверино/ заема пето място с актив от 23 точки и мач по-малко, а "Скала 2015" /Оселна/ е осми с 19 т. и два мача по-малко. 
В неделя по същото време ще се играе още един отложен мач от този кръс В него дванайстият в таблицата "Миньор" /Згориград/ приема у дома абсолютния аутсайдер "Балкански" /Михайлово/. 
Междувременно през уикенда на изкуствения терен на градския стадион в Мездра ще се играят две контролни срещи. В събота от 13:00 часа "Околчица" /Моравица/ ще свери часовниците си с "Монолит" /Манастирище/, а в неделя от 14:00 часа спаринг-партньори на "Локомотив" /Мездра/ ще бъдат юношите старша възраст (U19) на "Ботев" /Враца/, които са 13-ти на полусеона в Елитната юношеска група, подсилени от резервите на втородивизионния клуб. Очаква се неофициален дебют с червено-черната фланелка в този мач да направят новите попълнения в отбора Костадин Пилитов и Емил Борисов. В състава ще бъдат също плеймейкърът Илия Илиев, който игра в последната проверка на мездренските „железничари" при победата им над "Бойчиновци" с 3:2 миналата неделя, както и опитният страж Веселин Цветковски. 
24.02.2017, 16:25 часа
804 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha