ГЕРБ ще поздравят врачани за 1 и 3 март

ГЕРБ ще поздравят врачани за 1 и 3 март ПП ГЕРБ – Враца ще поздрави врачани с настъпването на 1-ви Март и предстоящия Национален празник.
В деня на Баба Марта от 11.00 ч., в центъра на града и в ж.к. „Дъбника“, кандидатът за народен представител инж. Петя Аврамова, заедно с членовете на МГЕРБ, ще поднесът пожелания за здраве и благоденствие и ще закичат врачани със специално изработени мартеници.
По повод Националния празник на Република България- 3-ти МАРТ, от 10.15 ч.,  кандидатите за народни представители, членовете и симпатизантите на ПП ГЕРБ, ще преминат с национални трибагреници през централната част на града в тържествено шествие. Участниците в него ще тръгнат от пл. „Суми“, за да се включат в  отбелязването на 139 –та годишнина от Освобождението на пл. „Христо Ботев“.
Специално за Националния празник, ПП ГЕРБ – Враца ще подари трибагреници на кметствата, кметските наместници на всички населени места от община Враца и на болничните заведения.
В деня на Освобождението на България -3-ти Март, от 13.00 ч. в Ритуалната зала на Община Враца, на официална церемония, ПП ГЕРБ – Враца ще връчи наградите на отличените в проведения конкурс, посветен на живота и делото на Васил Левски - „Свята и чиста република“. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
27.02.2017, 14:08 часа
1045 6
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha