Безобразие! Работници зарязаха свинщина в ж.к. „Дъбника“ във Враца

Безобразие! Работници зарязаха свинщина в ж.к. „Дъбника“ във Враца Работният процес във Враца както винаги тече с пълна пара, особено когато става въпрос за дейности по уличното платно. Служителите толкова бързат да приключат ремонтните си дейности, че дори забравят да си свършат работата.
Доказателство за безхаберието на строителите е серия от снимки, изпратени от читателка на BulNews.bg за рубриката „Ти, репортерът“. На шосето между блоковете 21 и 125 в жилищен комплекс „Дъбника“ вчера са зарязани инструменти, строителни материали и какви ли не боклуци, а от работниците няма и следа.
„Уж правят ремонт, а няма никой!“, възмущава се врачанката.
Строителите били изпратени да ремонтират отводнителна шахта, която от няколко дни е обозначена с чували, за да не скочи някой шофьор в нея и да потроши колата си. Съвестните работници се заели сериозно със задачата и започнали усилени дейности. В един момент обаче те толкова се изморили, че в бързината към обедната почивка забравили всичко!
На полянката са разпилени всякакви инструменти - заваръчни уреди, ножовки, лопати, ред други железарии и строителни материали. Дори двата товарни автомобила на ударния екип от строители са зарязани с отключени и с отворени врати насред улицата.
Живеещите в района са потресени от гледката и коментират, че сами биха свършили работата по-добре и се чудят кое е по-опасно – повредената шахта или разхвърляните инструменти… 
28.02.2017, 08:35 часа
4063 7
Коментари

наско червения

28.05.2017, 18:30 часа
Насе, а ти си шугаво и глупаво комуне! Шугаво, щото се чешеш по червения задник, а глупаво, щото ти си беден и ще си останеш беден, докато червените ти шефове се къпят в милиони откраднати пари! Палци надолу Насе- за теб и червените мултимилионери!

nerazbira6t

28.05.2017, 18:30 часа
kato gledam snimkite tova e v proces na rabota po zakon ima polaga6ti se po4ivki vseki moje da snima to4no v toq moment

наско

28.05.2017, 18:30 часа
всички които са натиснали палеца надолу са търтей от общината или айдуци от ГЕРБ

пачо

28.05.2017, 18:30 часа
деба тия въмутени читателки.ората нема да почиват че некои си немат работа и са чудат кви кусори да намират

wdsaw

28.05.2017, 18:30 часа
За такава заплата - толкова работа! Който иска да бачка без кинти, то да заповяда! Инструменти и техника и ма разхвърляна, та....!

Селянин

28.05.2017, 18:30 часа
Ако минете по ул."Георги Апостолов" ще останете възхитени! Улицата,на която е разположено и "БКС"(за пояснение на ръководството на общината,което нее от града),едновременно прилича на депото при Бистрец и депото към Косталево! Бравос!!!

ицо

28.05.2017, 18:30 часа
и пред 25 е същата свинщина от общината да не дремат а да обикалят и контролират взимат пари за седене
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha