Жестока саморазправа! Роми пребиха с колци и ритници горски служители

Жестока саморазправа! Роми пребиха с колци и ритници горски служители

Двама горски служители са нападнати и пребити от роми в пазарджишкото село Поибрене, съобщава Нова тв. От болничното легло Пенчо Шопов разказва, че всичко започнало, след като направили забележка за изхвърляне на боклук в гората. "С нищо не сме ги провокрали, само направихме забележка да не хвърлят боклук. Бяха с каруца, направихме забележка и това е", разказва Шанов.
Точно когато си мислят, че всичко е приключило обаче, група роми ги пресреща, прави засада на двамата служители и започват да хвърлят камъни и да ритат служебния автомобил. "Извадиха ни от колата и започнаха да ни бият. С колове, с ритници, повалиха ни на земята и ни ритаха в главата", разказва ужасната случка Шанов. Той е с хематом в черния дроб, а колегата му, който също е в лошо състояние и със сътресение на мозъка е отказал да бъде хоспитализиран.
"Моят колега стреля с личното си оръжие, след като го нападнаха, за да може да се освободим по някакъв начин, до някаква степен ги изплаши, но отново започнаха да удрят върху него да го блъскат. Бяха го оградили в кръг, както и с мен. Аз успях да извадя телефона си и да се обадя на 112, но продължиха да ме ритат в главата", продължава разказа си Шанов. 

02.03.2017, 08:37 часа
531 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha