Дневен хороскоп за 10 март

Дневен хороскоп за 10 март Овен
Този петък е добре да сте по-балансирани, тъй като ще ви се наложи да влезете в ролята на умиротворител. И за миг не се изкушавайте да заемете страна, независимо колко ви е симпатичен някой.

Телец
През този ден вероятно само и единствено вие ще се смеете на шегите си. Много е важно да усетите правилния момент, в който да спрете. Проявете чувството си за хумор в някой от следващите дни.

Близнаци
Днес ще трябва да се примирите с някои ограничения, които няма да зависят от вас. Всеки може да иска, но не всеки може да направи така, че да получи желаното. Това е напълно нормално, а и скоро нещата ще се променят.

Рак
Очаква ви незабравим петък с много приятни хора около вас. Не отхвърляйте предложения за пътуване. То е точно това, от което се нуждаете най-много в момента.

Лъв
Днес търсете компанията на вашите приятели, не трябва да оставате сами по никакъв повод. С кого ще прекарате деня, зависи изцяло от вас. Ако изберете точните хора, ще си спестите много меланхолия.

Дева
Последният работен ден ще ви предложи интересни събития в работата. До толкова ще ви ангажират, че няма да ви се иска да свършва работната седмица. Помислете за повече занимания през уикенда, които да отвличат вниманието ви.

Везни
През този ден организацията ви трябва да е на ниво. Ако и сега продължите да отлагате нещата в един момент ще се окаже, че няма да знаете от къде да започнете и как да го завършите. Не си разваляйте почивните дни с наваксване на пропуснатото.

Скорпион
Този петък търпението трябва да е най-силната ви страна. Ако се изкушите да проявите ненужно нетърпение или не успеете да го скриете от околните, ще предизвикате куп ненужни въпроси. А това сега не ви трябва.

Стрелец
През този ден не си позволявайте да давате оценка на другите. Така рискувате да загубите ценен приятел. Гледайте по-снизходително на нещата, особено ако самите вие не притежавате качествата, които коментирате.

Козирог
Усмивката днес трябва да бъде ваш задължителен аксесоар. Покажете чувството си за хумор и най-вече го използвайте върху себе си. По отношение на желанията си – няма да имате никакъв проблем и всичко ще се случи точно, както го искате.

Водолей
Това е ден, в който трябва да бързате бавно. Не си и помисляйте да форсирате нещата, защото, това може да ви донесе излишна работа, а все пак е петък. Мислете си за идващите почивни дни.

Риби
 Днес може да ви бъдат зададени интересни въпроси. Не забравяйте, че не сте длъжни да се оправдавате пред никого, особено ако отсреща не са ви дали необходимата информация. Махнете с ръка и се заемете с нещо по-градивно.
10.03.2017, 08:19 часа
849 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha