Скандално! Надзирател от затвора пребит навръх 8-ми март в „Бирхале“

Скандално! Надзирател от затвора пребит навръх 8-ми март в „Бирхале“ Нов тежък криминален инцидент е станал във врачанския бар „Бирхале", по-известен като „Бара на смъртта“, научи информационна агенция BulNews.bg. В нощта на сряда срещу четвъртък е бил зверски пребит надзирател от врачанския затвор. Шефът на районното управление Георги Митов и началникът на зандана Ангел Кабатлийски правят всичко възможно случаят да бъде потулен, но въпреки това репортерите ни успяха да надушат за него.
28-годишният Валентин Иванов празнувал със съпругата си в ресторант, след което решили със свой приятел военен да посетят „Бара на смъртта“. Около 4 часа сутринта по неясни на този етап причини започнал бой, при който младият надзирател пострадал жестоко. Служителят на врачанския затвор незабавно бил откаран в болница, където установили, че е със счупена челюст, което е средна телесна повреда.
Въпреки това заради близките отношения между собственика на заведението Ники Турчето и шефа на РУП Враца Георги Митов арестувани няма, няма и информация в редовния полицейски бюлетин.
За последните дни това е вторият тежък инцидент в „Бирхале“. В петък срещу събота в него избухна масов бой с участието на над 30 човека от Враца и Монтана. Случаят отново бе потулен по нареждане на Георги Митов. По този повод вече има изпратен сигнал до министъра на вътрешните работи Пламен Узунов, от който се очаква час по-скоро да махне от поста компрометирания си служител и да бъде назначен честен, необвързан с мафията началник.
10.03.2017, 14:43 часа
19394 7
Коментари

да

28.05.2017, 18:30 часа
малък град сме и се знаем.ако имаше малко ред в тази страна ,единия нямаше да е мастит бизнесмен,а покойник,другия нямаше да праща в затвора а щеше да е клиент там,третия нямаше да е кмет а пациент в лечебно заведение, но ..вижте кой ни управляваше

врачанин

28.05.2017, 18:30 часа
В Затвора има служители който не стават за там начело с началника им трябва голяма метла.

уфффф

28.05.2017, 18:30 часа
Обадете се веднага на Б*й Х*й да опрови работата!

Оня

28.05.2017, 18:30 часа
Някога живеех на село и умирах да ида на враца да разгледам да се насладя на балкана да се кача до хижата да ида на суми дето е билла . Сега не искам да чувам за нея , деца убити, побойща, наркомани по хижата, Съжалявам за това което сте !!!

Пунта Мара

28.05.2017, 18:30 часа
Абе какъв е тоя Георги Митов?! Министърът ли го пази, главния секретар, кой?! Не е ли време да се отворят прозорците в районното и да се махне тази миризма на мърша?!

АЧО

28.05.2017, 18:30 часа
Бензиностанции VM Petroleum, България, като велзе във Враца и този гашник, ще тича с таблата в Зеленчука да носи напитки, там ще са клиентите му. Очаква се и голяма туристическа верига да строи хотел, но изчакват да се смени кмета на Враца.

Мълния за Министъра

28.05.2017, 18:30 часа
Много потулено това Врачанско мвр, що така? Да не би да има обвързаности с момчето от снимката? Да не ги страхува или ще им спре обедите през уйкенда на семействата в ресторанта си? Знае ли човек, то във Враца се напълни с какви ли не приходанци.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha