Хайтов и реформаторите подариха изложба на врачани

Хайтов и реформаторите подариха изложба на врачани Кандидатите за народни представители на коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" подариха на врачани изложба. Вернисажът беше открит днес от водача на листата от кандидат-депутати Явор Хайтов.
"Ние, хората от Северозапада, живеем сред достойни творци, а духовността е онова, което ни съхранява в трудното ежедневие. Бих искал повече врачани и гости на града да посетят тази изложба, за да видят нашия дух и характер. Нашите творци заслужават това внимание, а ние трябва да ги почитаме, да ги уважаваме и да се гордеем с тях", каза Хайтов.
14 известни майстори на четката от Враца, Видин, Вършец, Лом и Белоградчик показват 41 свои творби в галерия "Иван Фунев" на Регионалния исторически музей. Част от картините са предоставени и от частни колекции, съобщи организаторът на вернисажа Дияна Дойнова.
Врачани ще могат да се радват на изложбата до 23 март, след което част от нея ще може да бъде откупена и дарена на РИМ - Враца. Кандидат за народен представител от "Реформаторски блок - Глас народен", пожелал анонимност, вече откупи едно от платната.
За кандидатите на коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" можете да гласувате с №21 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
13.03.2017, 19:14 часа
1004 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha