Хайтов: Само министри на реформаторите направиха добри неща за Враца

Хайтов: Само министри на реформаторите направиха добри неща за Враца "Всички добри неща във Враца през последните малко повече от 2 години са се случвали, благодарение на министри от Реформаторския блок. За мен е чест, че съм водач на листата от кандидати за народни представители във Враца на коалицията "Реформаторски блок - Глас народен", това заяви на събрание с врачани водачът на листата Явор Хайтов. Големият салон на Дома на науката и техниката беше изпълнен в понеделник /13 март/ до краен предел от желаещите да поговорят с кандидатите за депутати.
Водачът на листата на коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" за Враца припомни, че военното поделение, което е било закрито от ГЕРБ, е било отворено от министър Николай Ненчев. Към този момент в него работят около 250 души и то е сред най-големите работодатели в града и региона. Хайтов допълни, че най-голямата инвестиция в сферата на образованието - ремонтът на бившия Химически техникум и превръщането му в модерна сграда на местния филиал на Медицинския университет - София се дължи също на образователните министри от Реформаторския блок. Проектите, реализирани от Министерство на икономиката, са дело на министър Божидар Лукарски, каза още Хайтов.
Ирина Иванова, втора в листата, акцентира върху програмата за управление на РБ. "Ръстът в икономиката ни за миналата година е 3.4%, което ни поставя на второ място в Европа, но този прогрес трябва да продължи. Нашата програма е реална и изпълнима с конкретни мерки, които да подобрят живота на хората", заяви тя.
В залата присъстваха по-голямата част от кандидатите за депутати: Бенчо Бенчев, Йордан Тошев, Павлин Коцев, Георги Димитров, Иглика Сълковска, Георги Василев и Цветомир Кръстев.
За кандидатите от коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“ можете да гласувате с №21 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 
14.03.2017, 09:07 часа
1377 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha